Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Διαψεύδει ένα μεγάλο spoiler – Τι αποκάλυψε για τη συνάντηση Αργυρώς – Σεμίνας;

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε το πρωί της Πέμπτης 27/1 στην εκπομπή Happy Day για τις εξελίξεις του «Σασμού». Η καθημερινή σειρά του Alpha έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό στα τελευταία επεισόδια, μιας και έχουν έρθει τα πάνω – κάτω στις ζωές των πρωταγωνιστών. Η ίδια έδωσε απαντήσεις στα ερωτήματα που της τέθηκαν ενώ διέψευσε και ένα μεγάλο spoiler.

Σχετικά

με το αν η Σεμίνα θα βγάλει την Αργυρώ από το σκοτάδι αναφορικά με τον θάνατο του Πετρή, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη δήλωσε: «Η Σεμίνα δεν θα αφήσει για πολύ την Αργυρώ να πιστεύει ότι ο Αστέρης σκότωσε τον Πετρή. Στο σημερινό επεισόδιο, όμως, δεν θα μου το πει. Είναι πολύ μπερδεμένα τα πράγματα με την Αργυρώ και τον Αστέρη. Αυτή τη στιγμή έχει μόνο οργή και μίσος μέσα της γι΄αυτόν. Μετά από αυτό το συμβάν πολλές σχέσεις θα επηρεαστούν, κάποιοι, όμως, θα βρουν ξανά τα πατήματά τους».

Ακόμα, η γνωστή ηθοποιός διέψευσε το spoiler που τη θέλει να είναι έγκυος από τον Αστέρη: «Διάβασα και εγώ κάπου ότι είμαι έγκυος από τον Αστέρη αλλά δεν το διάβασα στο σενάριο. Η Αργυρώ θα θελήσει να εκδικηθεί τον Αστέρη αλλά δεν θα φτάσει την κατάσταση στα άκρα. Θεωρεί μόνο τον εαυτό της υπεύθυνο οπότε…».

Τέλος, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη είπε για τα επόμενα επεισόδια: «Η καπετάνισσα δεν βάζει μυαλό. Η Μαρίνα με τον αστυνόμο θα τα πάνε καλά. Είναι λίγο άδικη μαζί του και ξεσπάσει πάνω του. Σε αυτούς που αισθανόμαστε οικειότητα ξεσπάμε. Και η γιαγιά Ειρήνη καλά θα είναι».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Βαλέρια Κουρούπη: «Η απώλεια που δημιουργεί ο χωρισμός μετά από έναν γάμο σαν τον δικό μου, είναι δύσκολο να ξεπεραστεί»

Πόπη Χατζηδημητρίου: Έμεινε για 32 ώρες χωρίς ρεύμα – Το δημόσιο ξέσπασμα

 Κέλλυ Κελεκίδου: Η εξομολόγηση για την περιπέτειά της με την κακοκαιρία -«Είναι από τις φορές που φοβάσαι, νιώθεις αβοήθητος»

Keywords
Τυχαία Θέματα