Χριστίνα Μπόμπα: Τρεις γενιές σε μια φωτογραφία! «Σ‘ευχαριστώ Θεέ μου, που με έκανες μαμά»

Για δεύτερη χρονιά η Χριστίνα Μπόμπα γιορτάζει τη Γιορτή της Μητέρας και είναι ενθουσιασμένη!

Η γνωστή επιχειρηματίας ήθελε από τα βάθη της καρδιάς της να αποκτήσει παιδιά και προσπάθησαν πολύ μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη μέχρι τη στιγμή που κράτησαν στη αγκαλιά τους τις δίδυμες κόρες τους. Η Αριάνα και η Φιλίππα τους έκαναν γονείς και θα αποτελούν για πάντα τη μεγάλη αγάπη τους και την προτεραιότητα τους!

Το ζευγάρι μπορεί να επιθυμούσε από τη στιγμή που παντρεύτηκε να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια, ωστόσο οι δυσκολίες που αντιμετώπισε, όταν τα παιδιά του

ήρθαν στον κόσμο, ήταν πολλές. Βέβαια, τις ξεπέρασε και σήμερα χαμογελά πλατιά, ζώντας την καθημερινότητά μαζί τους.

Ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, η Χριστίνα Μπόμπα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της μια φωτογραφία μαζί με τις δίδυμες αλλά και τη μητέρα της – το δικό της στήριγμα – και ευχήθηκε σε όλες τις μανούλες «χρόνια πολλά». Η ίδια μίλησε με τρυφερά λόγια για τη μαμά της, που είναι πάντοτε παρούσα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo)

«Ένα μεγάλο φιλί σε όλες τις μαμάδες του κόσμου!!! Σ‘ευχαριστώ Θεέ μου, που με έκανες μαμά και άλλαξες τη ζωή μου και με ευλόγησες με αυτά τα μοναδικά πλάσματα!

Σ’ευχαριστώ μαμά μου που είσαι ΠΑΝΤΑ εκεί! Ποσό πολύ σε κατάλαβα από τότε που έγινα κ εγώ μαμά. Χρόνια μας πολλά μανούλες», σημείωσε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Ρούλα Ρέβη: «Γυναίκες σχολιάζουν τη διαφορά ηλικίας που έχω με τον Αποστόλη Τότσικα»

 Μαρία Σολωμού: Η ημίγυμνη φωτογραφία 18 χρόνια πριν με τον νεογέννητο τότε γιο της -«Κούραση, πανικός, νεύρα, συγκίνηση»

 Ναταλία Γερμανού: «Στον τελικό με την Παπαρίζου είχα πάθει τροφική δηλητηρίαση»

Keywords
Τυχαία Θέματα