Χριστίνα Μπόμπα: Οι αποκαλύψεις για τις τηλεοπτικές προτάσεις και το πώς αντιδρά στα αρνητικά σχόλια

Συνέντευξη στο περιοδικό Celebrity παραχώρησε η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που δέχεται κατά διαστήματα. Μάλιστα, αποκάλυψε πώς αντριδράει στα αρνητικά σχόλια που μπορεί να δέχεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξής της:

Έχει ακουστεί ότι σου έχουν γίνει διάφορες προτάσεις για τηλεόραση. Υπάρχει κάτι που σε ενδιαφέρει;
Προς το παρόν, όχι. Και τονίζω το «προς το παρόν», γιατί έχω μάθει ότι

στη ζωή καλό είναι ποτέ να μη λες ποτέ! Μου έχουν γίνει κάποιες προτάσεις τα τελευταία χρόνια, από διάφορα κανάλια, αλλά δεν ένιωσα ότι κάποια από αυτές μου ταιριάζει. Καταλαβαίνω πως πρόκειται για ένα μέσο που έχει μια αίγλη, ένα μύθο που μπορεί να μαγέψει εύκολα, αλλά δεν θα ήθελα «να κάνω τηλεόραση για να κάνω τηλεόραση». Σίγουρα προτιμώ τον digital χώρο, όπου αισθάνομαι πολύ πιο ελεύθερη. Και μελλοντικά οραματίζομαι τον εαυτό μου στον επιχειρηματικό τομέα, με μια εταιρεία που θα προσφέρει αξία στον κόσμο μας.

Την αρνητική κριτική και τα άσχημα σχόλια πώς τα διαχειρίζεσαι;
Αναλόγως. Την εποικοδομητική αρνητική κριτική του τύπου «δεν συμφωνώ με αυτό που μας λες ή δεν μου αρέσει κάτι συγκεκριμένο» τη λαμβάνω υπόψη μου και, εφόσον δω ότι έχει βάση, προσπαθώ να βελτιωθώ. Στο τελευταίο μου ταξίδι στην Κούβα, π.χ., έβγαλα αυτή την κλασική, γλυκιά φωτογραφία με τα δελφίνια και την ανέβασα στο Instagram. Στη συνέχεια, λοιπόν, έλαβα πολλά αρνητικά μηνύματα που αφορούσαν τις άσχημες συνθήκες διαβίωσης των δελφινιών, το πόσο περιορισμένα είναι αντί να ζουν ελεύθερα στις θάλασσες και τις σκληρές τεχνικές εκπαίδευσης στις οποίες υποβάλλονται προκειμένου να βγουν φωτογραφία με τους τουρίστες. Στεναχωρήθηκα πολύ και όχι μόνο κατέβασα τη φωτογραφία, αλλά μοιράστηκα και μία άλλη με ελεύθερα δελφίνια, ζητώντας συγγνώμη για το λάθος μου που έγινε από άγνοια. Από δω και πέρα, φροντίζω να ενημερώνομαι περισσότερο πριν αποφασίσω να κάνω κάποια δραστηριότητα και να τη μοιραστώ. Από την άλλη, τα άσχημα, προσβλητικά σχόλια, που δεν έχουν ουσία, αλλά προέρχονται από ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν κάτι καλύτερο να κάνουν από το να δημιουργούν ψεύτικα προφίλ για να προβάλλουν τα κόμπλεξ τους, όχι μόνο δεν με αγγίζουν, αλλά τα διαγράφω και μπλοκάρω αμέσως όσους τα γράφουν. Δεν χρειάζομαι την αρνητική ενέργεια κανενός.

Διαβάστε ακόμη:

Ελένη Μενεγάκη: Δεν φαντάζεστε ποιον τραγουδιστή είδαμε στο πάνελ της εκπομπής της

Πρω1νό: Τα κοντινά πλάνα στην Κορινθίου που ζήτησε η Φαίη και η αντίδραση της ηθοποιού!

Καίτη Ιμπροχώρη: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τα δημοσιεύματα που την αφορούν και κάνουν τον γύρο του διαδικτύου

Keywords
Τυχαία Θέματα