Χριστίνα Μπόμπα: Γυμνάζεται μεταμεσονύχτια και αυτός είναι ο λόγος

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν αφήσει την Αθήνα εδώ και αρκετό καιρό κι έχουν γίνει μόνιμοι κάτοικοι στην Αντίπαρο. Με αφορμή μια ολική ανακαίνιση που κάνουν στο σπίτι τους στην πρωτεύουσα, κλήθηκαν να το εκκενώσουν ώστε να μπορέσουν να γίνουν οι εργασίες και έτσι μετακόμισαν στο κυκλαδίτικο νησί μαζί με τις κόρες τους.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ανέκαθεν λάτρευαν τη ζωή στο νησί και τώρα που έχουν γίνει γονείς φροντίζουν να περνούν μεγάλα διαστήματα δίπλα στη θάλασσα, προκειμένου οι κόρες τους να απολαμβάνουν την ομορφιά της φύσης. Η Αριάνα και η Φιλίππα δείχνουν να χαίρονται το νέο περιβάλλον τους, όπως φαίνεται από τις αναρτήσεις της μητέρας τους.

Και μπορεί η καθημερινότητα να είναι απαιτητική και οι υποχρεώσεις πολλές με δύο μικρά παιδιά, όμως η Χριστίνα Μπόμπα καταφέρνει να βρίσκει μια ισορροπία και να κινείται σε συγκεκριμένους ρυθμούς. Αναμφίβολα, οι δίδυμες αποτελούν την προτεραιότητά της, ωστόσο η ίδια προσπαθεί να βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της αλλά και τη δουλειά της.

Μία από τις συνήθειες που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς της είναι η γυμναστική. Η Χριστίνα Μπόμπα είναι λάτρης της γυμναστικής και παρά την κούραση που μπορεί να έχει, προσπαθεί να μην χάνει τις προπονήσεις της. Η επιχειρηματίας έχει δικό της εξοπλισμό και έτσι γυμνάζεται στο σπίτι της όποια στιγμή της ημέρας βρει την ευκαιρία.

Εχθές, όμως, η Χριστίνα Μπόμπα δεν μπόρεσε να προπονηθεί την ώρα που είχε προγραμματίσει και έτσι, μόλις κοιμήθηκαν οι κόρες της και τέλειωσε τις δουλειές, έπιασε τα βαράκια και άρχισε τις ασκήσεις. Η αποκάλυψη έγινε μέσα από τα social media, αφού η αδερφή του Σάκη Τανιμανίδη την απαθανάτισε να γυμνάζεται μετά τα μεσάνυχτα.

Διαβάστε ακόμα:

 Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Αποκαλύπτει τον λόγο που έκρυψε τον γάμο της με τον Γιάννη Καραβασάνη

 Τάκης Καραγκούνιας: Το αστρονομικό ποσό που θα πάρει από το «Survivor All Star»

 Ζέτα Μακρυπούλια: Αυτοτρολάρεται μετά τον σάλο που ξέσπασε με την ανάρτησή της

Keywords
Τυχαία Θέματα