Χριστιάνα Μπέτα: Ερωτευμένη η κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου – Ο άνδρας που της «έκλεψε» την καρδιά

Ερωτευμένη είναι η Χριστιάνα Μπέτα, η πρωτότοκη κόρη της Νατάσας Θεοδωρίδου από τον γάμο της με τον Τάκη Μπέτα. Η 29χρονη δικηγόρος, που τα τελευταία χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με τη ζωγραφική και εκθέτει τα δικά της έργα, βρίσκεται σε σχέση με τον Αλέξανδρο Λυμπέρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Γεωργιάδη στο «Πρωινό μας», η Χριστιάνα Μπέτα και ο Αλέξανδρος Λυμπέρης είναι ζευγάρι εδώ και λίγο καιρό και, μάλιστα, μέσα στο Σαββατοκύριακο έκαναν και κοινή δημόσια εμφάνιση

στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανίζονται ο Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Σάκης Ρουβάς.

Το ζευγάρι έχει επιλέξει να κρατάει πολύ χαμηλούς τόνους και έτσι, καθ’ όλη τη διάρκεια της εξόδου του ήταν πολύ διακριτικό και τυπικό, αποφεύγοντας τα τρυφερά τετ-α-τετ και τις θερμές εκδηλώσεις. Στην ίδια παρέα ήταν και η σύντροφος του, Κωνσταντίνου Αργυρού, Αλεξάνδρα Νίκα.

«Είμαστε πολύ δεμένες με τη μαμά και την Ανδριάννα. Είναι φανταστικό να μεγαλώνεις με γυναικες στο σπίτι. Ημασταν 4 μέχρι που έφυγε η γιαγιά. Οι πατεράδες μας ήταν πολύ παρόντες. Τα συζητάω όλα με τη μαμά μου, ακόμα και τα ερωτικά μου. Την ακούω και είμαι πολύ δεμένη με τους γονείς μου. Τη συμβουλεύω κι εγώ τη μαμά μου. Δε νομίζω να ξαναπαντρευτεί», είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο «Πρωινό» η Χριστιάννα Μπέτα.

Η Χριστιάνα Μπέτα μπορεί να βρίσκεται από μικρή ηλικία στα φώτα της δημοσιότητας λόγω της μητέρας της και της καριέρας που έχει σημειώσει, ωστόσο η ίδια ακολουθεί τα δικά της επαγγελματικά βήματα, επιλέγοντας να εκθέτει δημόσια κυρίως στιγμές που αφορούν στη δουλειά της.

Διαβάστε ακόμα:

 Όλγα Τρέμη – Νίκος Νικητέας: Κρυφός χωρισμός για το ζευγάρι

 Εριέττα Κούρκουλου: Εύχεται στον αδερφό της, Φίλιππο Κούρκουλο, με πέντε αδημοσίευτες φωτογραφίες τους

 Κατερίνα Καινούργιου για γάμο Μουζουράκη – Κόζαρη: «Δεν μπορούσα να σταματήσω να κλαίω»

Keywords
Τυχαία Θέματα