Χώρισαν η Αθηνά Χρυσαντίδου και ο Δώρος Παναγίδης και το ανακοίνωσαν μέσω Instagram!

Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου γνωρίστηκαν στο Power of Love, στο οποίο και ερωτεύτηκαν! Οι δύο τους απασχόλησαν ιδιαίτερα τα sites με τη σχέση τους και με τα όσα διαδραματίστηκαν όσο ήταν στο σπίτι της αγάπης.

Αν και όλοι μιλούσαν για ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι, ο Δώρος και η Αθηνά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Τον χωρισμό τους ανακοίνωσε η πρώην παίκτρια του

ριάλιτι αγάπης, μέσω InstaStories.

Συγκεκριμένα, έγραψε: “Αγαπημένοι μου, δυστυχώς ή ευτυχώς στη ζωή δεν έρχονται όλα όπως τα σχεδιάζουμε. Οι περισσότεροι από εσάς με γνωρίσατε και με αγαπήσατε μέσα από το ριάλιτι αγάπης. Επειδή με χαρακτηρίζει η στάση μου και η ειλικρίνειά μου απέναντι σε όλους εσάς που με στηρίζετε, οφείλω να σας ενημερώσω ότι αποφάσισα να δώσω ένα τέλος στη σχέση μου με τον Δώρο. Υπήρξε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου, όμως αποφάσισα να απουσιάζει από το μέλλον μου. Τον ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μοιραστήκαμε μαζί. Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας και την κατανόηση σας έτσι ώστε να βάλω κάποια πράγματα ξανά σε τάξη στη ζωή σου”.

Δείτε τη δημοσίευση:

Διαβάστε ακόμη:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όλα όσα ανέφερε για την επέμβαση που έκανε στα μάτια

Έφυγε από τη ζωή γνωστή ηθοποιός

Το Τατουάζ: “Ο Στέφανος νιώθει μεγάλη ντροπή γι’ αυτό που έγινε με την Όλγα και ζητά…”

Keywords
Τυχαία Θέματα