Χείμαρρος η αδερφή της Meghan Markle: “Στόχος τους είναι η φήμη και τα χρήματα”

Μετά τις επίμαχες δηλώσεις που έκαναν ο πατέρας και ο ετεροθαλής αδερφός της Meghan Markle, σειρά είχε η αδερφή της, Samantha. 

Σε άρθρο της στην εφημερίδα Sun, κατηγορεί την Meghan Markle πως ήθελε να κάνει ζημιά στη βασιλική οικογένεια και τόνισε πως έβαλε τον πλούτο και τα χρήματα πάνω από τη δική της οικογένεια.

Αναφερόμενη στην παραίτηση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle από τα βασιλικά τους καθήκοντα, σχολίασε: “Η αδελφή μου έχει πέσει μέσα στη βασιλική οικογένεια σαν ανεμοστρόβιλος. Ο στόχος τους είναι η φήμη και τα χρήματα, να είναι στο Χόλιγουντ. Αγαπώ την αδελφή

μου, αλλά δεν αγαπώ το πρόσωπο που έχει γίνει”.

Μάλιστα, η 55χρονη ισχυρίζεται πως το πραγματικό πρόσωπο της αδερφής της φάνηκε στη διαμάχη με τον πατέρα τους: “Παρακολουθούσε πώς τα Μέσα ενημέρωσης βασάνιζαν και εξευτέλιζαν τον μπαμπά μου, και ποτέ δεν βγήκε μπροστά να τον υπερασπιστεί σαν μια πραγματική φιλάνθρωπος”.

Έγραψε και για τη βασίλισσα, εξηγώντας πως δεν θα έπρεπε να βιώσει κάτι τέτοιο στην ηλικία της: “Η 93χρονη βασίλισσα δεν θα έπρεπε να ζήσει αυτό το άγχος, να δει την οικογένειά της να διαλύεται”.

Τέλος, σχολίασε πως οι κινήσεις του Harry και της Meghan δεν δείχνουν δύο άτομα που θέλουν να ζήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας: “Έχουν παραδοθεί στο κόκκινο χαλί, έχουν κάνει συμφωνίες με την Disney και έγιναν φίλοι με τους Clouney και άλλους αστέρες πρώτης γραμμής”.

Διαβάστε ακόμη:

Χάρης Γρηγορόπουλος: Ο λόγος που αρχικά δεν ήταν θετικός για την επιστροφή του “Καφέ της Χαράς” 

Άναυδη η Ελένη Μενεγάκη με συνεργάτη της: “Δεν σε έχω ακούσει ποτέ να μιλάς έτσι” 

Θύμα Τούρκων χάκερ η Εύη Ιωαννίδου!

Keywords
Τυχαία Θέματα