Χαρμόσυνα νέα: Γνωστός Έλληνας θα γίνει για δεύτερη φορά μπαμπάς!

Συνέντευξη στο περιοδικό People και στη Νάνσυ Παραδεισανού παραχώρησε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο άσος των γηπέδων αποκάλυψε μεταξύ άλλων στη δημοσιογράφο, ότι πρόκειται να γίνει για δεύτερη φορά πατέρας.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα:

Προσαρμόστηκες εύκολα στα ελληνικά δεδομένα επιστρέφοντας από την Ιταλία;

Οι δικές μας μεγάλες ομάδες δεν έχουν να ζηλέψουν κάτι από τις ομάδες του εξωτερικού. Αν μου προκύψει βέβαια, θα φύγω ξανά για ομάδα του εξωτερικού. Πέρασα ωραία στην Ιταλία, έκανα φίλους ζωής. Η γυναίκα μου δεν

ήθελε να γυρίσουμε στην Ελλάδα, αλλά επέμενα εγώ. Οφείλω, μάλιστα, να σου πω ότι έμαθα ιταλικά αρκετά εύκολα. Στην Ιταλία οι περισσότεροι δεν έχουν ιδέα από αγγλικά κι έτσι είσαι αναγκασμένος να μάθεις γρήγορα τη γλώσσα για να συνεννοείσαι ακόμα και για τα βασικά. Φαντάσου, η γυναίκα μου, που ήταν έγκυος εκεί, έπρεπε να γεννήσει σε ιταλικό νοσοκομείο χωρίς να ξέρει ιταλικά. Γεννήσαμε με μεταφραστή! Τώρα η κόρη μας είναι 4,5 ετών και περιμένουμε και δεύτερο παιδί, που θα έρθει με το καλό σε 5 μήνες.

Τι κάνεις εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων;

Πηγαίνω βόλτα για καφέ ή φαγητό με τη γυναίκα μου και την κόρη μου. Επίσης κοιμάμαι πολύ όταν μπορώ. Μας αρέσουν πολύ τα ταξίδια, έτσι, όταν έχω την ευκαιρία, κάνω αποδράσεις με την οικογένειά μου. Θέλω να κυκλοφορώ, χαίρομαι να συναντώ τον κόσμο έξω, μου αρέσει η συζήτηση, καμιά φορά επιδιώκω την κουβέντα και ανταλλάσσω αθλητικές απόψεις αν με σταματήσουν για φωτογραφία ή αυτόγραφο.

Όμως, δεν έχεις ακόμα Facebook ή Instagram.

Δεν έχω social media, χωρίς να υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που τα αποφεύγω. Δεν ξέρω, όμως, αν πρέπει να δείχνω τη ζωή μου ή να δηλώνω δημόσια κάποιες απόψεις μου. Κάτι δεν μου κάθεται καλά με όλο αυτό. Ίσως και να μη μου αρέσει το να είμαι εκτεθειμένος σε διάφορα σχόλια.

Θεωρείς ότι ο ερχομός του Manuel Jiménez ευθύνεται για την εντυπωσιακή πορεία της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη;

Η αλλαγή του προπονητή βοήθησε. Από τότε έχουμε δει μια άλλη ομάδα, είναι σαν να γύρισε ένας διακόπτης. Παίζει ρόλο πάντα η καθοδήγηση και η ανάλυση του αντιπάλου. Επίσης, είναι σημαντικό πως οι σχέσεις μεταξύ των παικτών στην ομάδα είναι εξαιρετικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα