Χάρης Βαρθακούρης: Υποβλήθηκε σε επέμβαση -Η ανάρτησή του

Ο Χάρης Βαρθακούρης αποκάλυψε σε ανάρτηση που έκανε στα social media πως υποβλήθηκε σε επέμβαση, χωρίς ωστόσο να περνά σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση προκειμένου να δείξει ότι τις επόμενες δεκατέσσερις ημέρες θα πρέπει να μείνει στο σπίτι προκειμένου να αναρρώσει.

Δείτε παρακάτω όσα έγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης

«Πάντα ήθελα κι εγώ να ανεβάσω μια αφίσα στην οποία μεταξύ κανονικών εμφανίσεων (σε μαγαζιά και χώρους που μπορούν

να έρθουν όσοι το επιθυμούν) να αναφέρονται και οι ενδιάμεσες πριβέ εμφανίσεις (σε ιδιωτικούς χώρους, μόνο για καλεσμένους).

Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί το κάνουν όσοι το κάνουν (ας με συγχωρέσουν που το διακωμωδώ οι συνάδελφοι) αφού είναι μόνο για μερικούς εκλεκτούς και είναι άσκοπο να το διαφημίζεις σε κόσμο που δεν μπορεί να έρθει να το παρακολουθήσει ούτως ή άλλως!

Οκ, αντιλαμβάνομαι ίσως τη διάθεση…περιαυτολογίας Ωστόσο αυτο το διάστημα που ξεκουράζομαι και αναρρώνω από μια επέμβαση που έκανα πριν λίγες μέρες, μπορώ πλέον να το επιχειρήσω κι εγώ, χωρίς καμία ντροπή. Σας περιμένω», έγραψε χαρακτηριστικά ο Χάρη Βαρθακούρης, τονίζοντας πως η εμφάνισή του στις 14 Οκτωβρίου με τον Γιάννη Βαρδή στη Ζυρίχη ισχύει κανονικότατα.

Δείτε παρακάτω τη σχετική δημοσοσίευσή του:

Διαβάστε ακόμα:

Θανάσης Ευθυμιάδης: «Είναι μια ευκαιρία να σκεφτώ αν όσοι και όσες λένε ότι με αγαπάνε, με σέβονται κιόλας»

Ελένη Φουρέιρα: «Δεν ξέρω αν έχω δημιουργήσει σχολή… “Φουρέιρα”»

Βασίλης Καλλίδης: Οι σκέψεις για υιοθεσία και αυτό που τον κρατάει πίσω

Keywords
Τυχαία Θέματα