Χάρης Βαρθακούρης: Ενοχλημένος με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη -Το αιχμηρό μήνυμα στα social media

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χάρης Βαρθακούρης ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο τραγουδιστής θα διαγωνιζόταν το Σάββατο (01/01) μαζί με την Άννα Μαρία Ψυχαράκη στον τελικό του J2US, ωστόσο, μετά από αυτήν την δυσάρεστη εξέλιξη, η παρτενέρ του θα διαγωνιστεί τελικά μαζί με τον Stan.

Οι δυο τους έχουν ξεκινήσει τις πρόβες και μάλιστα ο Stan δημοσίευσε στον προσωπικό

του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο που είναι μαζί της πάνω στη σκηνή και στέλνουν τα περαστικά του στον Χάρη Βαρθακούρη. Ωστόσο, ο τραγουδιστής φαίνεται πως ενοχλήθηκε, καθώς η παρτενέρ του είπε στο βίντεο πως δεν την ενοχλεί που δεν θα βρίσκεται μαζί της στον τελικό.

«Δεν πειράζει λέει η άλλη! Τέλος πάντων, Στράτο, έχεις περάσει από Μάρα, άρα ξέρεις. Σ’ ευχαριστώ αδερφέ για τα περαστικά. Ενσυναίσθηση. Προσχήματα. Τακτ. Στοιχειώδεις τρόποι καλής συμπεριφοράς. Άγνωστες σε κάποιους. Μπορείς να βγάλεις έναν άνθρωπο από τη σπηλιά, αλλά δεν μπορείς να βγάλεις τη σπηλιά από τον άνθρωπο. Δυστυχώς», έγραψε ο Χάρης Βαρθακούρης  στις  αναρτήσεις που έκανε στο Instagram.

Δείτε τις αναρτήσεις του Χάρη Βαρθακούρη:

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2021/12/211230174634_xaris_1.mp4

Διαβάστε επίσης:

Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Americana” και “Όταν ο Αϊ-Βασίλης δάκρυσε”!

Σάκης Τανιμανιδής -Χριστίνα Μπόμπα: Αυτή είναι η εντυπωσιακή κουζίνα του νέου τους σπιτιού

«Η ομορφιά μού άνοιξε πόρτες, είναι ένα δώρο και απλώς το απολαμβάνεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα