Χάρης Ρώμας: «Του πρότεινα τον ρόλο του Φατσέα και μου είπε όχι γιατί ντρεπόταν πολύ»

Ο Χάρης Ρώμας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «ANT1 Flashback» και μίλησε για το σίριαλ που έγραψε ιστορία «Το Καφέ της Χαράς», αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο πίσω από τον ρόλο του «Φατσέα». Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν γνώριζε τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, όμως πήρε το θάρρος να του προτείνει να υποδυθεί τον συγκεκριμένο ήρωα, τον οποίο αρχικά αρνήθηκε.

Παράλληλα, ο Χάρης Ρώμας ανέφερε πώς κατάφερε να τον πείσει και όπως αποδείχθηκε

στη συνέχεια, έπραξε πολύ σωστά, μιας και έμελλε να αποτελέσει σταθμό στην καριέρα του Γεράσιμου Σκιαδαρέση.

«Ο Φατσέας είναι ένας ρόλος για τον οποίο είμαστε πολύ περήφανοι με την Άννα γιατί δημιουργήσαμε μια γλώσσα. Μια ειδική γλώσσα για αυτόν τον ήρωα, με κόπο, για να κάνουμε όλα αυτά τα λογοπαίγνια και κέφι βέβαια. Αλλά και κόπο, όταν καθόμασταν να γράψουμε μιας και ήταν ένας από τους τέσσερις κεντρικούς ήρωες.

Αυτό ανταμείφθηκε με κάποιο τρόπο όταν αποφάσισαν στην Πανεπιστημιακή Σχολή Γλωσσολογίας Κομοτηνής, στο διεθνές συνέδριο που έκαναν και ήταν αφιερωμένο στη δημιουργία γλώσσας μέσα από την Τέχνη και οι επίτιμοι προσκεκλημένοι για αυτόν τον λόγο ήμασταν εγώ και η Άννα Χατζησοφιά», είπε αρχικά ο Χάρης Ρώμας.

Ο Χάρης Ρώμας πρότεινε στον Γεράσιμο Σκιαδαρέση να υποδυθεί τον «Φατσέα» και αρνήθηκε

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στην πρόταση που έκανε στον Γεράσιμο Σκιαδαρέση για τον ρόλο του «Φατσέα», αποκαλύπτοντας πως αρχικά την είχε αρνηθεί: «Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έμελλε να γίνει αδελφικός μου φίλος μέχρι τότε όμως δεν τον ήξερα. Είχαμε πει μόνο “γεια”. Με αυτό το θάρρος πήγα στο θέατρο Βεάκη, όπου θυμάμαι πως έπαιζε τότε, κλείσαμε ένα ραντεβού για να συζητήσουμε αφού του είχαμε στείλει το κείμενο. Και μου είπε όχι».

Και συνέχισε: «Μου λέει: “δεν μπορώ να το κάνω, ντρέπομαι πάρα πολύ. Μου φαίνεται ένας τόσο αντιπαθητικός χαρακτήρας που κερατώνει την γυναίκα του”. Του λέω, “είναι όμως κάτι που υπάρχει και μέσα από σένα θα γίνει πολύ αγαπητός”».

Διαβάστε ακόμα:

 Γιάννης Ζουγανέλης: «Όχι κάποιοι να ζουν στην πολυτέλεια και άλλοι από τα σκουπίδια»

 Γη της Ελιάς: Νεκρό το μωρό της Μαρίνας – Η κατάθλιψη και η στάση του Μάνου

 Σίσσυ Χρηστίδου: Ο γιος της έγινε 15! Το μεγάλο πάρτι στη Χαλκιδική για τα γενέθλιά του

Keywords
Τυχαία Θέματα