Χάρης Ρώμας: «Με έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά – Ήταν πολύ σοκαριστικό και μάλιστα αντέδρασα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» μίλησε σήμερα το πρωί (6/2) ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει πέσει θύμα παρενόχλησης.

«Ήξερα ότι στις ευάλωτες δουλειές, όπως αυτή που κάνουμε εμείς, στον χώρο της showbiz που υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια, μεγάλη ανεργία και μεγάλο πάθος για να κάνεις αυτό το λειτούργημα, θα βρεθούν και άνθρωποι που θα σε εκμεταλλευτούν. Αυτή τη στιγμή το πληρώνουν έτσι κι αλλιώς, είτε ποινικά είτε επειδή έχουν τη γενική κατακραυγή πάνω από το κεφάλι τους, γιατί είναι δακτυλοδεικτούμενοι και γιατί κάποιοι εξ αυτών έχουν παιδιά σε νεαρές ηλικίες, που δεν θα θέλανε να τους συμβούν αυτά για τα οποία καταγγέλλονται», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο Χάρης Ρώμας μίλησε για τη δική του εμπειρία παρενόχλησης. «Σε όλους μας έχει συμβεί και μάλιστα πολλές φορές. Ήταν πολύ σοκαριστικό και μάλιστα αντέδρασα. Ήταν ο χαρακτήρας μου, ήταν η κατάσταση τέτοια που μπόρεσα να πω όχι, να το ξεκόψω και να σπρώξω και το συγκεκριμένο πρόσωπο στη μία περίπτωση και να φύγω», είπε χαρακτηριστικά. 

Τέλος, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη δική του σχέση με τους νεότερους ηθοποιούς που έχει συνεργαστεί στην καριέρα του. «Έχω βγάλει τόσα νέα παιδιά, δεν υπάρχει ένα να πει ότι ο Χάρης Ρώμας δεν του φέρθηκε σαν πατέρας. Εσύ ο ίδιος καθορίζεις τους όρους του παιχνιδιού. Εσύ ο ίδιος καθορίζεις κατά πόσο θα θέλεις να σε θυμούνται σαν τη φωτεινή περίπτωση στη ζωή τους ή μια σκοτεινή πλευρά στη ζωή τους», κατέληξε ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε περισσότερα:

Πέτρος Φιλιππίδης: Τα νεότερα για την υγεία του – Πότε θα πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο

Η Βάσια Τριφύλλη ένιωσε αδιαθεσία στον αέρα του «Έλα Χαμογέλα»: «Με συγχωρείτε δεν είμαι καλά…»

Νέα υπόθεση παρενόχλησης από ηθοποιό: «Με πήρε τηλέφωνο, αυνανιζόταν και μου μιλούσε πρόστυχα»

Keywords
Τυχαία Θέματα