Χάρις Αλεξίου για Λιζέτα Νικολάου: «Οι φίλοι σου θρηνούμε»

Με μια πολύ δυσάρεστη είδηση ξεκίνησε η ημέρα, καθώς η Λιζέτα Νικολάου δεν βρίσκεται πλέον κοντά μας. Η επιτυχημένη ερμηνεύτρια άφησε την τελευταία πνοή της σε ηλικία 72 ετών στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες.

Το θλιβερό γεγονός έχει προκαλέσει ανείπωτη θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο, μιας και «έφυγε» ένας σπουδαίος άνθρωπος που διέγραψε μια σημαντική πορεία και υπήρξε πρότυπο για τους νεότερους. Ανάμεσα σε εκείνους που την αποχαιρέτησαν είναι η Χάρις Αλεξίου.

Το
ατύχημα που στέρησε τη ζωή στη Λιζέτα Νικολάου

Η Λιζέτα Νικολάου είχε ένα σοβαρό ατύχημα, το οποίο την οδήγησε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, από το οποίο δεν κατάφερε να βγει ζωντανή. Η ίδια γλίστρησε στις σκάλες μιας καφετέριας και από την πτώση χτύπησε το κεφάλι της.

Οι γιατροί ανέφεραν στην οικογένειά της ότι υπάρχει αιμάτωμα στο κεφάλι και παρά τις προσπάθειές τους δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή. Από την πρώτη ως την τελευταία στιγμή η τραγουδίστρια είχε στο πλευρό της τα αγαπημένα της πρόσπωπα.

Η Χάρις Αλεξίου αποχαιρετά τη Λιζέτα Νικολάου

«Η Λιζέτα Νικολάου, το Λιζετάκι, το Λιζετόπον, αυτό το γελαστό πλάσμα με την υπέροχη φωνή, με τους αμέτρητους φίλους, που αγαπούσε και την υπεραγαπούσαν,μας αποχαιρέτησε ξαφνικά. Καλό σου ταξίδι στον Παράδεισο φιλαράκι και Γιαβρόπομ. Οι φίλοι σου θρηνούμε», έγραψε η Χάρις Αλεξίου στην ανάρτησή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Χάρις Αλεξίου (@haris_alexiou_official)

Διαβάστε ακόμα:

 Λιζέτα Νικολάου: Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση πριν τον θάνατό της

 Νίκος Χατζηνικολάου: Γενέθλια για την 11χρονη κόρη του! Η οικογενειακή φωτογραφία

 Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια εξομολογείται: «Πέρασα κατάθλιψη, σκεφτόμουν ότι τελείωσα, ότι δεν έχω αξία»

Keywords
Τυχαία Θέματα