Χαμός με τη Κ. Σπυροπούλου και τη Φ. Πετρογιάννη: Τα «καρφιά» και τα υπονοούμενα στο Twitter

Μία νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στην εγχώρια showbiz τις τελευταίες ώρες, με πρωταγωνίστριες τη Φωτεινή Πετρογιάννη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, γεγονός που έφερε στο φως το «Mega Καλημέρα». Μετά τα σχόλια που έκανε η δημοσιογράφος του «Πρωινού» για τη συμπεριφορά της παρουσιάστριας την περίοδο που βρισκόντουσαν και οι δύο στον Alpha,

η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου «έλυσε» τη σιωπή της και τοποθετήθηκε δημόσια κατά της δημοσιογράφου.

Η Φωτεινή Πετρογιάννη είχε αναφέρει συγκεκριμένα στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ANT1 για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «Η αλήθεια είναι ότι έχουμε ακούσει τόσα πολλά πράγματα για τη συμπεριφορά της στον Alpha – έχω μιλήσει κι εγώ με άσχημο τρόπο ενδεχομένως για εκείνη την περίοδο της Κωνσταντίνας, που ήταν πάρα πολύ έντονη. Νομίζω βέβαια πως οι άνθρωποι που τα έζησαν οι ίδιοι δεν έχουν μιλήσει 100% για το τι ακριβώς συνέβαινε και δεν ξέρω αν έχει νόημα και να το κάνουν.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που με έχετε ακούσει πολλές φορές να αναφέρομαι σε εκείνη την περίοδο και την ίδια, νομίζω ότι έχει αρχίσει και καταλαβαίνει τι ακριβώς έκανε τότε. Ίσως μεγάλωσε, ίσως ωρίμασε, έχει αρχίσει και καταλαβαίνει ότι κόσμος έχασε τις δουλειές του, ότι άνθρωποι δεν ήθελαν ποτέ ξανά να δουλέψουν σε αυτή τη δουλειά μετά από όσα πέρασαν. Ήταν μία πολύ έντονη περίοδος και πρέπει αυτό το κεφάλαιο να κλείσει. Ήταν πολύ έντονα τα γεγονότα που δεν αμφισβητούνται. Χαίρομαι που βλέπω έναν άνθρωπο να λέει ότι ντρέπεται που συναντάει κάποιους ανθρώπους που είχε φερθεί με άσχημο τρόπο. Δεν έχω δουλέψει μαζί της, αλλά τα έχω ζήσει».

Η απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Αργά το βράδυ της Τετάρτης 9/11, η γνωστή παρουσιάστρια έκανε μια ανάρτηση – καρφί για τη Φωτεινή Πετρογιάννη στο προφίλ της στο twitter. «Η κυρία Πετρογιαννη γιατί δεν μας λέει πως ξεκίνησε στην τηλεόραση και πώς «μπήκε» στον alpha… Ερώτηση για δυνατούς λύτες, αναρωτιέμαι επίσης πόσες φορές μέσα στην εβδομάδα με κάνει follow στο Instagram δεν την κάνω πίσω και με κάνει unfollow».

 Η αντίδραση της Φωτεινής Πετρογιάννη και ο δημόσιος διάλογος που ακολούθησε:

Η δημοσιογράφος βλέποντας το μήνυμα της της παρουσιάστριας έσπευσε να απαντήσει δημόσια, γράφοντας: «Μεγάλο. Ξεκίνησα το 2003 μαθητευόμενη στον Alpha, χωρίς να έχω 1€ στην τσέπη μου και καμία γνωριμία. Το 2012 γνώρισα τη γυναίκα που αναφέρει και ουδέποτε καταχράστηκα τη γνωριμία μου μαζί της. Μπορείτε να ρωτήσετε όλους τους παρουσιαστές με τους οποίους συνεργάστηκα. Ευχαριστώ».

Λίγο αργότερα ήρθε η νέα απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: «Έχω και εγώ πολλά να πω πλέον όπως εσείς λέτε χωρίς καν να με ξέρετε ό,τι σας κατέβει, γιατί οι συνεργάτες σας όπως λέτε και εσείς τα διαδίδουν!! Υ.Γ.Την κολλητή σου εννοείς γυναίκα που χάρη σε αυτήν βρίσκεσαι εκεί που βρίσκεσαι και που καθάριζε τους πάντες για σένα».

Και η Φωτεινή Πετρογιάννη επανήλθε με νέο σχόλιο, σημειώνοντας: «Κωνσταντίνα μου, ελπίζω να βρεις έστω και ΕΝΑΝ άνθρωπο να υποστηρίξει τα ψέματα που γράφεις. Καλό σου βράδυ».

Η δημοσιογράφος θέλοντας να δώσει ένα τέλος στην εν λόγω κόντρα, προτίμησε να πάρει τηλέφωνο την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και να λύσουν τις διαφορές τους εκτός δημοσιότητας. Ωστόσο, η παρουσιάστρια δεν θέλησε να της μιλήσει και έγραψε: «Είσαι αστεία! Κακώς βρήκες το τηλέφωνο μου και με παίρνεις τέτοια ώρα με ποιο δικαίωμα και μου στέλνεις και μήνυμα Γιατί όταν έκανες ρεπορτάζ δεν τον ήξερες τον αριθμό μου;; Ο κύβος ερρίφθη για όλα αυτά που έχουν ειπωθεί όλα αυτά τα χρόνια..», με την Φωτεινή Πετρογιάννη να απαντά: «Σε πήρα για να μου πεις όλα αυτά που θες στο τηλ. Προτιμάς εδώ όπως βλέπω! Θα έχεις τους λόγους σου. Δε θα συμμετάσχω. Καληνύχτα».

Η συζήτηση ολοκληρώθηκε με το τελευταίο μήνυμα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: «Πήρα παράδειγμα τη δημοσιογραφική σου στάση τα τελευταία χρόνια! Λέω κάτι θα ξέρει να το κάνει δημόσια Αν και άλλαξε απ´οταν παντρεύτηκα, μας το χάλασες λίγο, αγχώθηκες και πήρες και τον άνδρα μου να τον ενοχλήσεις τέτοια ώρα! Μπράβο σου έχεις θράσος δεν είναι τίποτα τυχαίο».

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Μπάρκουλης: «Στο J2US είχα καβαλήσει το καλάμι»

 Πάνος Ιωαννίδης: «Ξεκινάνε τα γυρίσματα του MasterChef, τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι δική μας δουλειά»

 Νεφέλη Μεγκ: Αυτός είναι ο λόγος που παραιτήθηκε από το «Γεια σου»

Keywords
Τυχαία Θέματα