Χαμογέλα και Πάλι: Η Άννα Κανδύλη «πάγωσε» την ομάδα – «Δεν βλέπω τον ίδιο ενθουσιασμό»

Το «Χαμογέλα και Πάλι» έκανε πρεμιέρα το πρωί του Σαββάτου 16/9, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να υποδέχεται στην παρέα της παλιούς και νέους συνεργάτες. Ανάμεσά τους η δημοσιογράφος Άννα Κανδύλη, που παρέμεινε γι’ ακόμα μια σεζόν στην πρωινή παρέα του MEGA.

Μόλις η παρουσιάστρια προλόγισε την παρουσία της στην εκπομπή, η Άννα Κανδύλη τους καλημέρισε και με μια ατάκα της «πάγωσε» όλη

την ομάδα, προκαλώντας αμηχανία. «Καλημέρα, καλή χρονιά, καλώς ήρθες Βάλια! Βέβαια, δεν βλέπω τον ίδιο ενθουσιασμό με την ώρα που μπήκατε όλοι οι υπόλοιποι…», ήταν τα λόγια της.

Τότε, η Σίσσυ Χρηστίδου είπε: «Δεν έχουμε κέφι;», με την Άννα Κανδύλη να τη διακόπτει και να επισημαίνει: «Τον ίδιο ενθουσιασμό προς εμένα…», με όλους να ξεσπούν σε γέλια και χειροκροτήματα. «Την αγαπώ, δεν μπορώ», πρόσθεσε η παρουσιάστρια.

Αμέτοχος από τη συζήτηση δεν έμεινε και ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος αφού αναρωτήθηκε τι ακριβώς εννοεί η δημοσιογράφος με τα λόγια της και έλαβε την απάντηση, σχολίασε: «Μας το χάλασε η κοπέλα με το πορτοκαλί», εννοώντας τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Μετά από αυτό το σύντομο διάλειμμα, η παρουσιάστρια πήρε τον λόγο και επέστρεψαν στην κανονική ροή της εκπομπής με την παρουσίαση της επικαιρότητας.

Διαβάστε ακόμα:

 Εντυπωσιακή η Σίσσυ Χρηστίδου στην πρεμιέρα του «Χαμογέλα και Πάλι»!

 Ιωάννα Μαλέσκου: «Τα ‘χεις τα κιλάκια σου» – Η αποστομωτική απάντηση της παρουσιάστριας σε follower

 Γιώργος Χρανιώτης: «Κακώς δεν έφυγα τότε, έτσι ξεκίνησα να κάνω ψυχανάλυση»

Keywords
Τυχαία Θέματα