Χαμογέλα και Πάλι: Επέστρεψε στην εκπομπή ο Κωνσταντίνος Βασάλος -Η αγκαλιά της Σίσσυς Χρηστίδου και οι on air “σπόντες”

Στο φινάλε της εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» βρέθηκε σήμερα (10/7) ο Κωνσταντίνος Βασάλος!

Ο πρώην συνεργάτης της Σίσσυς Χρηστίδου, ο οποίος είχε αποχωρήσει από την εκπομπή του Mega προκειμένου να συμμετάσχει στο «Asia Express» του Star, δέχτηκε μία πολύ θερμή αγκαλιά από την παρουσιάστρια, ωστόσο στη συνέχεια δεν έλειψαν οι “σπόντες”…

«Μου έλειψες ρε σκασμένο! Τον θέλω του χρόνου εδώ, να έχει πάει πρώτα σε άλλη εκπομπή, να έχει ζήσει, να έχει περάσει με άλλη παρουσιάστρια και μετά να έρθει εδώ», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Τότε, ο Κωνσταντίνος Βασάλος της απάντησε: «Ξέρεις κάτι για του χρόνου; Δεν έχω κλείσει κάτι, οπότε μην τρελαίνεσαι. Άνεργος είμαι».

«Πέρασα πολύ δύσκολα, ζοριστήκαμε. Ήταν πάνω από 16 ώρες το γύρισμα, δεν μπορώ να πω παραπάνω», ανέφερε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Βασάλος, με τη Σίσσυ Χρηστίσου να αναρωτιέται: «Δεν θα μας πεις; Τι σε αφήνει το καινούργιο σου κανάλι;».

«Κάποια μέρη της εκπομπής μου έλειψαν, κάποια άλλα καθόλου. Δυσκολεύτηκα που ήρθα εδώ τώρα και δεν σας άκουσα να λέτε για όλα αυτά τα σοβαρά πράγματα», της απάντησε.

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Κίτσου: Μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της

Γιώργος Αμούτζας – Έλενα Πιερίδου: Χώρισαν μετά από έναν περίπου χρόνο σχέσης

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Κοινές διακοπές και “καυτά” φιλιά με τον πρώην σύζυγό της στα Κουφονήσια -Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα