Χαμογέλα και πάλι: Εκτός εκπομπής ο Παύλος Σταματόπουλος – Στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου

Πολύ δύσκολες είναι οι τελευταίες ώρες για τη Σίσσυ Χρηστίδου, καθώς έχασε τη μητέρα της μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Όπως ήταν επόμενο για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, η παρουσιάστρια του «Χαμογέλα και Πάλι» βρίσκεται εκτός εκπομπής, με την Κατερίνα Ζαρίφη να την αντικαθιστά και σήμερα (06/02).

Ωστόσο, σήμερα το πρωί απουσίαζε από την εκπομπή και ο Παύλος Σταματόπουλος, ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της Σίσσυς Χρηστίδου,

προκείμενου να της συμπαρασταθεί αυτές τις δύσκολες ώρες.

«Χαμογέλα και πάλι με όχι γνώριμα πρόσωπα στην οθόνη σας γιατί αυτές τις δύο ημέρες ζούμε εδώ παρέα την πιο δύσκολη στιγμή στη ζωή της Σίσσυς Χρηστίδου. Είμαστε εδώ να τη στηρίξουμε γιατί πάνω από όλα ο ένας για τον άλλον. Σήμερα και ο Παύλος είναι κοντά στη Σίσσυ, γιατί ο Παύλος και η Σίσσυ είναι ένα, είναι οικογένεια. Εμείς είμαστε εδώ να προσπαθήσουμε να σας κάνουμε να χαμογελάσετε…» ανέφερε η Κατερίνα Ζαρίφη στην έναρξη της εκπομπής.

Διαβάστε επίσης:

Σοφία Μπεκατώρου για Λευτέρη Πετρούνια: «Είναι θλιβερό να απαιτούμε να είναι πρωταθλητής κάποιος για να κάνει μια καταγγελία»

Θανάσης Βισκαδουράκης για Survivor: «Οι Κουρεντή-Κατσαούνης είναι το θέατρο του παραλόγου»

Νίκη Παλληκαράκη: «Ζορίστηκα πάρα πολύ με τον κορονοϊό, πέρασα μεγάλο σοκ»

Keywords
Τυχαία Θέματα