Μπέττυ Μαγγίρα: «Τα σχέδιά μου για του χρόνου είναι να…»

Η Μπέττυ Μαγγίρα και το τηλεοπτικό της μέλλον φαίνεται πως είναι στον «αέρα», αφού δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν θα βρίσκεται και του χρόνου στην πρωινή ζώνη του Open.

«Δεν έχω μιλήσει ακόμα αναλυτικά. Αυτές οι ανακατατάξεις φέρνουν μία μικρή αναστάτωση. Από ό,τι ξέρουμε, συνεχίζουμε κανονικά. Τώρα τις λεπτομέρειες θα τις δούμε. Κάτσε να δούμε τι θα γίνει», είχε αναφέρει η παρουσιάστρια μετά την αποχώρηση τ0υ Γιάννη Λάτσιου από το κανάλι, ο οποίος ήταν Πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου.

«Είχα συζητήσει με τον κ. Λάτσιο, μιλήσαμε κι αφότου έφυγε και τώρα με

τα νέα δεδομένα να δούμε πως θα προχωρήσουμε», είχε αποκαλύψει επίσης η Μπέττυ Μαγγίρα.

Αυτή τη φορά, η Μπέττυ Μαγγίρα μίλησε στο Κρήτη TV και αποκάλυψε ποια είναι τα πλάνα της αλλά και οι επιθυμίες της για τη νέα σεζόν, μετά τις φήμες που τη θέλουν να μετακομίζει στο πρωινό του Σαββατοκύριακου.

Τι είπε η Μπέττυ Μαγγίρα στο Κρήτη TV

«Η πρόθεση όλων μας είναι να συνεχίσουμε μαζί και τη νέα σεζόν. Από εκεί και πέρα, ο χρόνος θα δείξει. Τα σχέδιά μου για του χρόνου είναι να παραμείνω στην πρωινή ζώνη και να κρατήσω όλη την ομάδα», απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα σε απόσπασμα που προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης 15/6 στον άερα του «Breakfast@Star».

Διαβάστε ακόμα:

Μελίνα Νικολαΐδη – Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης: Γυμναστική με… καυτά φιλιά σε παραλία της Ίου (Βίντεο)

Κατερίνα Καραβάτου: Είναι σε σχέση; Η αμήχανη στιγμή στο «My Style Rocks»

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Απαντά στον Απόστολο Γκλέτσο για τη συμμετοχή του στο Maestro -«Κουταμάρες»

Keywords
Τυχαία Θέματα