Μπέττυ Μαγγίρα για Ρούλα Κορομηλά: «Οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά, έκανε μεγάλες θεραπείες»

Η συνέντευξη της Ρούλας Κορομηλά στην Ελένη Μενεγάκη σχολιάστηκε από τις ψυχαγωγικές εκπομπές το πρωί της Δευτέρας 28/11, με τη Μπέττυ Μαγγίρα να μιλά πρώτη φορά για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η Ρούλα Κορομηλά, το οποίο, μάλιστα, παραλίγο να της κοστίσει τη ζωή, όπως εξομολογήθηκε στο Mega.

Η Μπέττυ Μαγγίρα συνεργαζόταν τότε με τη Ρούλα Κορομηλά στον Alpha και έζησε αυτή την περιπέτεια

που πέρασε με την υγεία της. Η παρουσιάστρια του Open ανέφερε πως η Ρούλα Κορομηλά είχε ένα αυτοάνοσο και χρειάστηκαν πολλές θεραπείες για να μπορέσει να το ξεπεράσει. Ακόμα, υποστήριξε πως η δουλειά της ήταν εκείνη που της έδινε κίνητρο να συνεχίσει.

«Αυτό που δεν ήξερε ο κόσμος που ήξερε ότι η Ρούλα Κορομηλά έχει ένα αυτοάνοσο, είναι ότι όντως η Ρούλα κόντεψε να χάσει τη ζωή της, οι γιατροί είχαν σηκώσει τα χέρια ψηλά, έκανε πολύ μεγάλες θεραπείες, πράγμα που της αλλοίωσε και λίγο την εικόνα. Εγώ την έζησα εκείνη την εποχή, στο “TV STARS παρουσιάστε”, όπου δούλευε πίσω στο συμβουλευτικό κομμάτι, ήταν υπεύθυνη.

Ήταν η εποχή που δεν ήθελε να δείξει τον εαυτό της, δεν ένιωθε άνετα με όλο αυτό. Περνούσε τον προσωπικό της Γολγοθά που ήταν η ασθένεια που έπρεπε να την πολεμήσει γιατί όντως κόντεψε να χάσει τη ζωή της και από την άλλη η δουλειά της έδινε ένα κίνητρο για να συνεχίσει να ζει, πολύ σημαντικό για τη Ρούλα», ήταν τα λόγια της Μπέττυ Μαγγίρα.

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: Αυτοί είναι οι 28 παίκτες που φτιάχνουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο

 Νάνσυ Ζαμπέτογλου: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με την κόρη της

 Φαίη για συνέντευξη Μενεγάκη – Κορομηλά: «Η Ελένη Μενεγάκη θα μπορούσε να έχει κάνει 80% σε αυτή τη συνέντευξη»

Keywords
Τυχαία Θέματα