Μπάγια Αντωνοπούλου: «Στην αρχή με αντιμετώπιζαν ως γλάστρα, με υποτιμούσαν»

Η Μπάγια Αντωνόπουλου μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» και τον Αλέξη Μίχα για την καριέρα της στη δημοσιογραφία, το bullying που έχει δεχτεί αλλά και για την απώλεια του πατέρα της, όταν ήταν 17 ετών, που της στοίχισε.

«Σε αυτή τη δουλειά, όταν μπαίνεις, είσαι νέα και μπορεί να είσαι και λίγο όμορφη, στην αρχή σε αντιμετωπίζουν “α, αυτή είναι όμορφη άρα είναι και χαζή”. Αυτό το αντιμετώπισα και επειδή ήταν η αρχή μου στις ενημερωτικές εκπομπές, λογικό ήταν και από θέμα σεβασμού, εμπειρίας και γνώσεων, είχα πολύ

μικρότερο ρόλο. Κάπου με αντιμετώπιζαν ως “α, η γλάστρα”. Αυτό το πέταξα από τότε που ξεκίνησα το ρεπορτάζ έξω. Γι’ αυτό μου αρέσει πολύ το ρεπορτάζ έξω», εξομολογήθηκε αρχικά η γνωστή δημοσιογράφος.

Αναφερόμενη στο bullying που δέχτηκε στην αρχή της καριέρας της, η Μπάνια Αντωνοπούλου είπε: «Πολλές φορές ένιωσα να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου άλλα δεν μάσησα. Έχω δεχτεί bullying στη δουλειά, όπως έχουν δεχτεί οι περισσότεροι. Πλέον, επιλέγω τη θέση που θα είμαι ανάλογα με το κλίμα που επικρατεί μέσα στη δουλειά. Υπάρχουν ομάδες και εκπομπές και κανάλια, που αυτό το πράγμα το έχουν προτεραιότητα και ευτυχώς στο Mega, αυτό συμβαίνει».

Μιλώντας για τον θάνατο του πατέρα της, δημοσιογράφος ανέφερε: «Τα πρώτα χρόνια διαχειρίστηκα την απώλεια του πάτερα μου ως άρνηση. Μετά ξεκίνησα ψυχοθεραπεία για 4,5 χρόνια που με βοήθησε πάρα πολύ να την αποδεχτώ. Το να χάσεις ένα δικό σου άνθρωπο, δεν ξεπερνιέται εύκολα, δεν το ξεχνάς ποτέ».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Βανέσα Αδαμοπούλου: «Εννοείται πως αγαπάω ακόμα τον Ιωάννη Παπαζήση και με αγαπάει»

 Μαρία Τζομπανάκη: Η νύφη της, Γεωργία, οι πλαστικές επεμβάσεις κι ο ρόλος στον «Σασμό»

 Σίσσυ Χρηστίδου: Βάφτισε τη μικρή Ada στο Νυμφαίο μετά τον κορονοϊό – Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα