ΑΥΤΑ τα δύο φορέματα από τα Zara θα είναι σύντομα sold out

Φέτος το καλοκαίρι θέλουμε να προσθέσουμε περισσότερα βραδινά φορέματα στην ντουλάπα μας γιατί θέλουμε να βγούμε περισσότερο, να ντυθούμε καλύτερα και να κερδίσουμε τα βλέμματα πάνω μας! Στα Zara κυκλοφόρησε μια νέα συλλογή με υπέροχα βραδινά κομμάτια που κερδίζουν τις εντυπώσεις.

The Trend

Tα μεταλλιζέ φορέματα είναι τάση που αγαπάμε ιδιαίτερα αυτό το καλοκαίρι

και δεν θέλουμε να λείπουν από την γκαρνταρόμπα μας. Πολλοί σχεδιαστές και brands δημιουργούν εντυπωσιακά κομμάτια που υπόσχονται να μας χαρίσουν μοναδικές εμφανίσεις στην πόλη ή στο νησί. Ποια είναι τα φορέματα που αξίζει να προσθέσεις στη βαλίτσα των διακοπών; Παρακάτω θα δεις δύο επιλογές από τα Zara που σίγουρα θα σε ξετρελάνουν!

Ασημί φόρεμα από Zara
Αγορά εδώ!

Το ασημί είναι ένα χρώμα που έχει πάρει τα πάνω του τα τελευταία χρόνια και το προτιμάμε περισσότερο από ποτέ. Στα Zara βρήκαμε ένα κομψό μίνι ασημί φόρεμα που σίγουρα θα ευχαριστηθείς να φοράς σε πολλές περιστάσεις. Μπορείς εύκολα να το συνδυάσεις ακόμα και με πρωινά looks φορώντας το με chunky πέδιλα και ίσως ένα λευκό πουκάμισο από πάνω.

Χρυσό φόρεμα από Zara
Αγορά εδώ!

Το χρυσό χρώμα, είχε χάσει λίγη από τη φήμη τα προηγούμενα χρόνια αλλά φέτος χρησιμοποιείτε από ολοένα και περισσότερους σχεδιαστές. Στα Zara ανακαλύψαμε αυτό το χρυσό μίντι φόρεμα με διακριτικό animal print που θα σε βοηθήσει να κάνεις πολύ εντυπωσιακές βραδινές εμφανίσεις. Μπορείς να το φορέσεις σε βραδινές εξόδους, σε γάμους, σε βαφτίσια ή σε πάρτι κερδίζοντας όλα τα βλέμματα πάνω σου!

Ποιο από τα παραπάνω δύο Zara μεταλλιζέ φορέματα σου αρέσει περισσότερο; Ποιο θα έπαιρνες μαζί σου στις διακοπές;

Διαβάστε ακόμα: 5 φορέματα που θα θέλεις να προσθέσεις στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα!

H Julie Sarinana μας δείχνει 4 τρόπους για να φορέσουμε το πουκάμισό μας αυτό το Καλοκαίρι

Η Chiara Ferragni υιοθετεί μια από τις top τάσεις της σεζόν και «ρίχνει» το instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα