Αυλαία για την «Ώρα για Μελέτη»;

Την ερχόμενη Δευτέρα (1/11) η Ελεονώρα Μελέτη δεν θα βρίσκεται στο πόστο της στην πρωινή καθημερινή ζώνη του ALPHA, καθώς θα βρεθούν στην θέση της οι δημοσιογράφοι Μαρία Νικόλτσιου, Βίκυ Χατζή και Πέτρος Καρσιώτης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου στο OPEN, «Έλα Χαμογέλα», η παρουσιάστρια δεν θα βρεθεί εκ νέου στο τιμόνι της εκπομπής «Ώρα για Μελέτη», ενώ ίσως βρεθεί και εκτός σταθμός.

«Η

Ελεονώρα Μελέτη βρίσκεται πλέον σε τροχιά εξόδου από τον ALPHA. Από την Δευτέρα δεν θα είναι στην πρωινή εκπομπή, η οποία θα αντικατασταθεί από άλλο ενημερωτικό μαγκαζίνο. Από ότι φαίνεται, όμως, δεν αποχωρεί μόνο από την πρωινή ζώνη του ALPHA αλλά και από τον ίδιο τον σταθμό. Έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2022, είναι διετές και αν όντως προχωρήσει η λύση που αναφέρουμε θα πρόκεται για σπάσιμο συμβολαίου σε χρόνο ρεκόρ», τόνισε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου στο«Έλα Χαμογέλα».

Αναμένουμε να δούμε εάν θα επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της πρωινής εκπομπής της Σίσσυς Χρηστίδου, καθώς τόσο ο ALPHΑ όσο και η Ελεονώρα Μελέτη τηρούν σιγή ιχθύος.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα ειπώθηκαν:

Διαβάστε περισσότερα:

Σεισμός στη Σάμο: Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του 17χρονου Άρη που σκοτώθηκε

Άγριες Μέλισσες-Big Brother: Δείτε τι νούμερα τηλεθέασης έκαναν!

Τριαντάφυλλος για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Έχω στείλει εξώδικο και θέλω να μου ζητήσει δημόσια συγνώμη, αλλιώς…»

Keywords
Τυχαία Θέματα