Ατζούν Ιλίτζαλι: Διέψευσε το δημοσίευμα ότι θα γίνει ξανά μπαμπάς

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων τις τελευταίες ώρες, καθώς δημοσιεύματα τον θέλουν να γίνεται πατέρας για 5η φορά.

Ειδικότερα, η τουρκική ιστοσελίδα sabah.com έγραψε ότι η 23χρονη σύντροφος του παρουσιαστή και παραγωγού του Survivor, Αΐσα, είναι έγκυος. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, η αγαπημένη του Ατζούν Ιλίτζαλι περιμένει αγοράκι.

Η είδηση έφτασε και στα αυτιά του Ατζούν Ιλίτζαλι,

ο οποίος έσπευσε να τη διαψεύσει. Ο γνωστός παραγωγός ξεκαθάρισε στην εφημερίδα Hurriyet πως το εν λόγω δημοσίευμα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Acun Ilıcalı (@acunilicali)

Ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει αναστατωθεί και εκνευριστεί με το συγκεκριμένο θέμα που είδε το φως της δημοσιότητας, καθώς την ίδια στιγμή δίνει έναν μεγάλο αγώνα για να βοηθήσει τους σεισμόπληκτους στην Τουρκία.

Να θυμίσουμε πως ο Ατζούν Ιλίτζαλι έχει άλλες 4 κόρες από από προηγούμενες σχέσεις του. Την 33χρονη Μπανού, την 19χρονη Λεϊλά, την 16χρονη Γιασεμίν και την 9χρονη Μελίσα.

Διαβάστε ακόμα:

 Ξέσπασε η Νάντια Γιαννακοπούλου: «Έλεος, αφήστε και μια γυναίκα να μιλήσει, τι ασέβεια είναι αυτή»

 Σωτήρης Τσαφούλιας: «Οι εκπομπές έχουν ευθύνη, αν αφιέρωναν το 1/10 σε όσα δεν γίνονται σωστά αντί σε παίκτες reality, κάτι θα είχε φτιάξει»

 Ζωή Παπαδοπούλου: «Λαμβάνω σκληρά μηνύματα για τα κιλά της εγκυμοσύνης»

Keywords
Τυχαία Θέματα