Αθηνά Οικονομάκου: Το τρυφερό φιλί στον Φίλιππο Μιχόπουλο για τα γενέθλιά του -Φωτογραφία

Μια πολύ τρυφερή ανάρτηση έκανε στα social media η Αθηνά Οικονομάκου με αφορμή τα γενέθλια του συζύγου της, Φίλιππου Μιχόπουλου.

Συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός θέλησε να ευχηθεί δημόσια στον αγαπημένο της, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία στην οποία του δίνει ένα φιλί στο στόμα.

«Να τα εκατοστήσεις μωρό μου. Είσαι υπέροχος και σπάνιος!!! Ο μοναδικός μου», ήταν τα λόγια με τα οποία συνόδευσε το εν λόγω στιγμιότυπο η Αθηνά Οικονομάκου.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος είναι ζευγάρι τα τελευταία 10 χρόνια και έχουν δημιουργήσει τη δική τους οικογένεια δίπλα στα δυο τους παιδιά, τον Μάξιμο και τη Σιέννα.

Πρόσφατα, η ηθοποιός είχε απαντήσει στην εκπομπή «Γεια σου» για τις έντονες στιγμές στη σχέση της με τον αγαπημένο της: «Βέβαια περάσαμε κρίση. Το πρώτο διάστημα σίγουρα και μετά από κάποια χρόνια όμως. Το αντιμετώπισα με ψυχραιμία. Έθεσα τα όριά μου, έλεγα τα “θέλω” μου, ζητούσα και με τα χρόνια όλο και παραπάνω. Και το ίδιο κάνει κι ο Φίλιππος. Δουλεύουμε πολύ για τη σχέση αυτή και με τους εαυτούς μας, να είμαστε καλύτεροι εμείς με εμάς, και μετά και με τη σχέση μας».

Διαβάστε ακόμα:

Παγιδευμένοι: Απαγωγή – σοκ διαλύει Άννα και Δημήτρη

Βίκυ Χαντζή: Η συνεργασία με τον Alpha και οι θυσίες που έχει κάνει για τη δουλειά

Άγγελος Βλαχόπουλος: Συγκινεί ο πολίστας μετά το ατύχημα της μητέρας του -Η φωτογραφία από το ασθενοφόρο

Keywords
Τυχαία Θέματα