Αθηνά Οικονομάκου: Τα πρώτα λόγια μετά τη γέννηση της κόρης της

Μανούλα για δεύτερη φορά έγινε η Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός έφερε στη ζωή το κοριτσάκι της την περασμένη Τετάρτη 9 Ιουνίου, ημέρα που γνώριζε εξαρχής ως πιθανή για τον τοκετό.

Τα χαρμόσυνα νέα έγιναν αρχικά γνωστά μέσα από τη σελίδα του μαιευτηρίου όπου δημοσίευσε φωτογραφία με την ηθοποιό και ενημέρωσε για τον ερχομό της κορούλας της.

Δείτε την ΕΔΩ!

Πριν από λίγη ώρα, μάλιστα, η Αθηνά Οικονομάκου κοινοποίησε κάποια stories στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στα οποία ανέφερε πως όλα πήγαν καλά κατά τη διάρκεια του τοκετού, ενώ ευχαρίστησε όλους όσους της έστειλαν μήνυμα για να της ευχηθούν!

«Γεια σας! Ελπίζω να είστε όλοι καλά. Εμείς είμαστε πάρα πολύ καλά. Εγώ είμαι πάρα πολύ καλά, το μωρό είναι πάρα πολύ καλά. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που να με ακολουθεί και να μην μου έχει στείλει μήνυμα. Ειλικρινά νιώθω τέτοια ευγνωμοσύνη. Όλα πήγαν τέλεια. Είχα φανταστικό τοκετό. Να είναι καλά ο γιατρούλης μου και η μαία μου. Θα προσπαθήσω να απαντήσω στις ευχούλες σας. Θα τις διαβάσω όλες, θα απαντήσω σε όσες περισσότερες μπορώ, γιατί ο χρόνος είναι πολύ λίγος με δύο παιδιά στο σπίτι. Σας αγαπώ πολύ και σας ευχαριστώ. Μεγάλο φιλί από εμένα», ήταν τα λόγια της Αθηνάς Οικονομάκου.

Διαβάστε περισσότερα:

Ελληνίδα ηθοποιός εξομολογείται: «Δεν χτυπάει το τηλέφωνο μου πια για σίριαλ»

Νίκος Μουτσινάς: «Συγκινήθηκα με την Μαρία Ηλιάκη γιατί το ήθελε πολύ»

Μαρία Ηλιάκη: Η γλυκιά φωτογραφία στο Instagram με τη νεογέννητη κορούλα της!

Keywords
Τυχαία Θέματα