Αθηνά Οικονομάκου: Διακοπές στο Γύθειο! Η μαγική θέα από το εξοχικό της (Φωτογραφία)

Είμαστε στα μέσα του Ιουλίου και, όπως είναι λογικό, οι περισσότεροι αυτή τη στιγμή απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Αυτό ισχύει και για την Αθηνά Οικονομάκου, η οποία άφησε στην άκρη για λίγο τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις και απλαμβάνει βουτιές στη θάλασσα με την όμορφη οικογένειά της.

Η γνωστή ηθοποιός που έχει καταγωγή από την Μάνη, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Γύθειο μαζί με τον σύζυγό της και τα δυο τους παιδάκια.

Η Αθηνά Οικονομάκου πηγαίνει κάθε χρόνο εκεί και περνάει το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών της, αφού έχει φτιάξει τον δικό της παράδεισο, το εξοχικό των ονείρων της -με μοντέρνα αλλά και παραδοσιακά στοιχεία.

Η ίδια συνηθίζει να ανεβάζει αρκετά στιγμιότυπα από το Γύθειο στα social media όταν πηγαίνει, κάτι που έκανε μάλιστα και τώρα.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής 14/7, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία δείχνει στους διαδικτυακούς της φίλους την μαγική θέα από το μπαλκόνι του σπιτιού της στο Γύθειο.

Κάπως ζηλέψαμε μπορώ να πω…

Διαβάστε ακόμα:

Ευγενία Σαμαρά: Το φωτογραφικό άλμπουμ του ταξιδιού της στην Αμερική

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η αινιγματική ανάρτηση μετά το φινάλε του «Σασμού»

Άντζελα Δημητρίου: Για βρεφικά ψώνια με την εγκυμονούσα κόρη της, Όλγα

Keywords
Τυχαία Θέματα