Αθηνά Ευμορφιάδη για Μυριέλλα Κουρεντή: «Εκτίθεται, έχει μιλήσει πολλές φορές για τη σχέση της»

Στην έναρξη του του αποψινού επεισοδίου (10/01), η Μυριέλλα Κουρεντή ξέσπασε σε κλάματα όταν άρχισε να μιλάει για τον σύντροφό της, Γιάννη Λυγνό.

Στις δηλώσεις της, η ηθοποιός ανέφερε ότι τον αγαπάει πολύ και της λείπει, δημιουργώντας  έτσι ακόμα περισσότερα ερωτηματικά για το τι πραγματικά συμβαίνει στην προσωπική της ζωή.

«Σκεφτόμουν ότι αυτές τις μέρες ήταν η γιορτή του John, του συνεργάτη μου. Όταν είμαι μαζί του είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου. Μοιραζόμαστε τη σιωπή, τον θόρυβο, γελάμε πολύ. Τον φαντάζομαι

να βλέπει όλα αυτά που συμβαίνουν σε μένα στο παιχνίδι και να στεναχωριέται πάρα πολύ. Θα ήθελα πάρα πολύ να τον πάρω μια αγκαλιά, να τον κοιτάξω, να τον μυρίσω, να του πω ότι τον αγαπάω και μου έχει λείψει πάρα μα πάρα πολύ.

Αυτό που θα ήθελα να κάνω κυρίως είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλον για το πόσα πράγματα θα κάνουμε. Όσο μακριά και αν είμαι τον νιώθω. Θέλω να του πω να μην αγχώνεται. Ξέρει τι έχω περάσει και τι έχω ξεπεράσει στη ζωή μου και… Μυριέλλα & John forever,» είπε η Μυριέλλα Κουρεντή.

Στην σχέση της ηθοποιού αναφέρθηκε και η Αθηνά Ευομορφιάδη, λέγοντας πως η ηθοποιός έχει μιλήσει πολλές φορές για τον σύντροφό της και πως δεν καταλαβαίνει ότι με αυτόν τον τρόπο εκτίθεται.

«Η Μυριέλλα έχει αναφερθεί πολλές φορές στη σχέση που έχει εκτός παιχνιδιού, ότι είναι με ένα παιδί που ονομάζεται John. Εγώ το παιδί δε το ξέρω, δε ξέρω τι κάνει στην έξω ζωή της. Δε ξέρω τι να πω. Είναι δικό της θέμα αλλά δε καταλαβαίνει ότι εκτίθεται. Έχει έναν άνθρωπο που ονομάζεται John στην έξω ζωή και έναν Τσάκα Τσούκα εντός παιχνιδιού που συνεχώς ψάχνουν την παραμικρή αφορμή για να έρθουν πιο κοντά», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αθηνά Ευμορφιάδη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Η Αργυρώ πέφτει στα νύχια των αρχαιοκαπήλων και η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή

Κατερίνα Ζαρίφη: Η διάγνωση με τις δύο μεταλλάξεις του κορονοϊού και το απρόοπτο περιστατικό με το προγραμματισμένο της χειρουργείο

Γιώργος Καράβας: Θα αναλάβει την παρουσίαση του GNTM;

Keywords
Τυχαία Θέματα