Αστρολογία και κορονοιός: Πότε θα εξαλειφθεί ο ιός σύμφωνα με τη μελέτη των πλανητών;

Όλο αυτό το διάστημα οι επιστήμονες προσπαθούν να κάνουν προβλέψεις σχετικά με το πώς θα εξελιχθεί η νόσος του COVID-19 τις επόμενες μέρες αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι 100% βέβαιος για τα αποτελέσματα της καραντίνας. Σίγουρα η πορεία του ιού θα περιοριστεί αλλά πολύς κόσμος αναρωτιέται αν θα εξαλειφθεί στο 100%.

Σύμφωνα με κορυφαίους αστρολόγους οι πλανήτες δείχνουν πως θα μας παιδέψουν αρκετά τους επόμενους μήνες. Πολλοί πιστεύουν πως οι πρώτες μέρες του Απρίλη θα είναι καθοριστικές για τον περιορισμό της νόσου στο μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη. Συγκεκριμένα την 1η Απριλίου ο Άρης

κάνει σύνοδο με τον Κρόνο και η κατάσταση φαίνεται να βελτιώνεται σε όλο τον κόσμο. Στις 5 Απριλίου ο Δίας κάνει σύνοδο με τον Πλούτωνα κάτι που σημαίνει ακόμα περισσότερα θετικά νέα.

Δυστυχώς υπάρχει μια γενική όψη των πλανητών που δείχνει πως θα έχουμε συντροφιά μας τον COVID-19 (σε περιορισμένο επίπεδο) για τουλάχιστον ένα χρόνο. Το φάρμακο, σύμφωνα με τους αστρολόγους, θα βρεθεί άμεσα, αλλά οι πλανήτες δείχνουν πως ίσως ο ιός αρχίσει να μεταλλάσσεται και να δημιουργεί κάποια προβλήματα στην οριστική του αντιμετώπιση.

Μάλιστα κάποιοι αστρολόγοι θεωρούν πως το καλοκαίρι που οι μεσογειακές χώρες θα απαλλαχτούν από τον ιό, το νότιο ημισφαίριο θα έχει πρόβλημα γιατί για αυτούς τότε είναι χειμώνας. Χώρες όπως  η Βραζιλία, η Χιλή, η Τανζανία, η Μοζαμβίκη και η Αυστραλία (Μελβούρνη, Μπρισμπέιν) μπορεί να αντιμετωπίσουν τεράστιο πρόβλημα, χωρίς όμως να είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο ένα τέτοιο σενάριο.

Τέλος, η Νέα Σελήνη που ξεκινάει σήμερα, 24/3 είναι πολύ σημαντική και θα κάνει πιο ξεκάθαρη τη μάχη των επιστημόνων με τον ιό. Υπομονή και όσο καθόμαστε σπίτι όλα θα πάνε καλά.

Διαβάστε ακόμα: Για ποιο λόγο δεν απαντάει στα μηνύματά σου; Δες τον λόγο βάσει ζωδίου…

Αυτοί είναι οι λόγοι που σε εκνευρίζει ο σύντροφός σου (βάσει ζωδίου)

Αυτοί είναι οι λόγοι που σε εκνευρίζει ο σύντροφός σου (βάσει ζωδίου) (Μέρος II)

Keywords
Τυχαία Θέματα