Ασημίνα Χατζηανδρέου: Το πρώτο μήνυμα μετά την 3η θέση στο Survivor

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου κατέκτησε την τρίτη θέση στο Survivor, αφήνοντας τα δύο αγόρια, Άρη Σοϊλέδη και Στάθη Σχίζα, να μονομαχήσουν για το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Η 22χρονη έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη με την πορεία της στο παιχνίδι, αφού απέδειξε σε όλους πόσο σκληρή μαχήτρια είναι.

Λίγο πριν από την έναρξη του μεγάλου τελικού, η Ασημίνα Χατζηνδρέου έκανε την πρώτη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

μετά το Survivor. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τον ημιτελικό, στην οποία χαμογελά πλατιά, η ίδια ευχαρίστησε το κοινό για την αγάπη που της έδειξε και έστειλε το δικό της μήνυμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ασημίνα Χατζηανδρέου (@asixatz_)

Το μήνυμα της Ασημίνας Χατζηάνδρεου

«Δεν αρκεί ένα απλό ευχαριστώ σε όλους όσοι στηρίξατε το ταξίδι μου αυτό στο Survivor που -υπόσχομαι- μόλις άρχισε. Δυστυχώς, όλοι λένε πως θέλουν τις γυναίκες χειραφετημένες, αλλά οι πραγματικά χειραφετημένες γυναίκες τους τρομάζουν.

Οι γυναίκες είμαστε εδώ για να σπάσουμε το κατεστημένο. Δεν έχω λόγια να περιγράψω την αγάπη που εισέπραξα. Από τις φωνές των παιδιών που φώναζαν το όνομα μου, μέχρι τη τρέλα στα μάτια τους να βγάλουμε έστω μια φωτογραφία. Πόση αγάπη; Πραγματικά συγκινημένη και ευγνώμων. Σας ευχαριστώ μέσα απ την καρδιά μου! “Τέλεια, παράγραφος”!!».

Διαβάστε ακόμα:

 Πρω1νό 6/7: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

 Carlos Santana: Κατέρρευσε επί σκηνής σε συναυλία του και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο -Βίντεο

 Γιάννης Λιγνάδης: «Ο θάνατος της μητέρας μας αποτελεί πλήγμα για τον Δημήτρη γιατί δεν την αποχαιρέτησε»

Keywords
Τυχαία Θέματα