Άρης Σοϊλέδης: «Θα αποχωρούσα από το Survivor αν ήξερα πως περνάει η Μαρία»

Στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε δηλώσεις λίγα 24ωρα μετά το τέλος του Survivor ο Άρης Σοϊλέδης!

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής που τερμάτισε 2ος στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, έχοντας στο πλευρό του την αγαπημένη του, Μαρία Αντωνά, απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε πως θα αποχωρούσε αν γνώριζε το πώς περνούσε εκείνη έξω.

«Βλέποντας την Μαρία στη στιγμή της ανακοίνωσης

θα καταλάβουν ότι ψάχνει τον Άρη γιατί έχει στεναχωρηθεί και η ίδια με την ανακοίνωση. Πολύ λογικό και ψάχνει για να δει πως έχει αντιδράσει ο Άρης και πως το έχει πάρει ο Άρης γιατί η Μαρία ήθελε εκείνη τη στιγμή να μη στεναχωρηθώ εγώ.

Σηκώθηκε από τη θέση της και έψαχνε να με βρει. Όταν είσαι σε ένα ριάλιτι πρέπει να περιμένεις τα πάντα. Δεν είναι εύκολο να το διαχειριστείς και σε νοιάζει κυρίως πως νιώθει η σύντροφος σου. Όταν αντίκρυσα φίλους που μου έλεγαν όλα αυτά που πέρασε η Μαρία αυτό το εξάμηνο, να είστε σίγουροι ότι αν είχα μάθει μέσα στο παιχνίδι πόσο δύσκολα περνάει θα είχα βγει από το παιχνίδι», είπε μεταξύ άλλων ο Άρης Σοϊλέδης στις δηλώσεις του που προβλήθηκαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».

Διαβάστε ακόμα:

Ελίνα Παπίλα – Γιώργος Καρτελιάς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το τέλος της εκπομπής τους -«Είχαμε την ελπίδα να συνεχίσουμε»

Στάθης Σχίζας για την νίκη του στο Survivor: «Μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, ο Άρης ήταν καλύτερος»

Δέσποινα Βανδή: Τραγούδησε στο ετήσιο συνέδριο στις ΗΠΑ και εντυπωσίασε

Keywords
Τυχαία Θέματα