Απόστολος Ρουβάς: Ο πατέρας του μιλάει για τον ερχομό του μωρού – «Είναι ευτυχισμένος»

Ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου έγιναν γονείς για πρώτη φορά, καθώς ήρθε στη ζωή ο γιος τους! Οι δυο τους επισφράγισαν την αγάπη τους με τον πιο γλυκό τρόπο και είναι πανέτοιμοι για το νέο κεφάλαιο που ανοίγεται μπροστά τους.

Ο πατέρας του γνωστού σεφ, Κώστας Ρουβάς, είναι τρισευτυχισμένος που η οικογένεια μεγάλωσε κι άλλο και αυτός απέκτησε ακόμα ένα εγγονάκι. Μπορεί το ζευγάρι να μην έχει τοποθετηθεί δημόσια για το χαρμόσυνο γεγονός, ωστόσο ο κύριος Κώστας Ρουβάς μίλησε στη «Super Κατερίνα».

Ο

ίδιος πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού γεννήθηκε το έβδομο εγγόνι του. Στις δηλώσεις που παραχώρησε στην εκπομπή εξομολογήθηκε πως ο γιος του είναι χαρούμενος με τον ερχομό του νέου μέλους. Ο Απόστολος Ρουβάς περίμενε πώς και πώς αυτή τη στιγμή και επιτέλους ήρθε.

«Γεννήσαμε πριν από δύο ημέρες ένα γλυκό αγοράκι. Ελπίζω να έχει τα ψυχικά χαρίσματα που έχουν και τα άλλα παιδιά. Είναι το πρώτο παιδί του Απόστολου. Είμαι πανευτυχής παππούς. Έχω επτά εγγόνια. Και ο Απόστολος είναι ένας ευτυχισμένος πατέρας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κώστας Ρουβάς.

Ο Απόστολος Ρουβάς και η Φανή Γιαβρίδου έγιναν γονείς στις 26 Σεπτεμβρίου. Το μωρό γεννήθηκε με καισαρική τομή και ζύγισε 3.370 κιλά.

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκλονίζει ο Γιώργος Αγγελόπουλος: «Η μητέρα μου δεν έχει φύγει από τη ζωή»

 Ορέστης Τζιόβας: «Έλαβα φρικτά σχόλια για τη σεξουαλικότητά μου»

 Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ομόφωνα ένοχος και στο Εφετείο – Ισόβια και 11,5 χρόνια

Keywords
Τυχαία Θέματα