Αποστόλης Τότσικας -Ρούλα Ρέβη: Άλλαξαν χωριστά χρόνο λόγω κορονοϊού -Η συγκινητική φωτογραφία του ζευγαριού

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ρούλα Ρέβη ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως ο Αποστόλης Τότσικας βγήκε θετικός στον κορονοϊό.

Η ίδια έγραψε στην ανάρτησή της: «Προσπάθεια να ανεβεί το μπαλόνι από τους μικρούς εφευρέτες ενώ ο @apostolis_totsikas_official έχει βρεθεί θετικός από χτες με covid και είναι απομονωμένος στο δωμάτιο! Μόνο με χιούμορ και την παρέα των παιδιών ίσως μπορεί να περάσει πιο εύκολα η απαίσια ομολογουμένως αναμονή για να δούμε αν κολλήσαμε και εμείς ! Να προσέχετε….

Ευχαριστώ το αγόρι μου που άντεξε αν και ηθοποιός τόσους μήνες να μην κολλήσει και ήταν τόσο μα τόσο προσεκτικός ! Μερικά πράγματα δεν είναι στο χέρι μας μερικά είναι και στα χέρια των άλλων».

Έτσι, ο γνωστός ηθοποιός πέρασε το βράδυ της παραμονής πρωτοχρονιάς χωριστά από την οικογένειά του, προκειμένου να τους προστατεύσει και να είναι ασφαλείς.

Μάλιστα, η Ρούλα Ρέβη δημοσίευσε στον προφίλ της στο Instagram, μια φωτογραφία δείχνοντας μας το τζάμι της μπαλκονόπορτα που την χώριζε  με τον σύζυγό της.

«Καλή χρονιά του χρόνου αγκαλιά» έγραψε η Ρούλα Ρέβη στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε την ανάρτησή της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Revi (@roula.revi)

Διαβάστε επίσης: 

Βίκυ Καγιά: Αγκαλιά με την κόρη της, Μπιάνκα στα παρασκήνια του DWTS -Φωτογραφίες

«Έχω περάσει δύσκολα οικονομικά -Με την ξαδέρφη μου παίρναμε προϊόντα που ήταν αφημένα έξω από μανάβικα»

Τζούλια Νόβα: Αποκαλύπτει πως συνειδητοποίησε ότι είναι έγκυος

Keywords
Τυχαία Θέματα