Αποχώρησε οικειοθελώς από το Masterchef! Η ανακοίνωση που ξάφνιασε τους παίκτες!

Μια έκπληξη περίμενε τους παίκτες του Masterchef λίγα λεπτά μετά τη δοκιμασία του Mystery Box. Η έκπληξη δεν ήρθε από την παραγωγή ή τους κριτές αλλά από ένα συμπαίκτη τους.

Ο Πάνος Ράπτης ανακοίνωσε την οικειοθελή αποχώρησή του από τον μαγειρικό διαγωνισμό.

«Θα ήθελα να δηλώσω την οικειοθελή αποχώρησή μου από τον διαγωνισμό.  Είναι κάτι προσωπικό. Δεν θα ήθελα να πω κάτι περαιτέρω», ανέφερε ο Πάνος Ράπτης με τους κριτές να του εξηγούν ότι εφόσον το αποφασίσει αυτό, είναι μονόδρομος. Ο παίκτης ανέφερε ότι το

έχει σκεφτεί πολύ καλά και στην συνέχεια έβγαλε την ποδιά του και την άφησε στον πάγκο του, ενώ ευχαρίστησε τόσο τους συμπαίκτες του όσο και τους κριτές για τη συνεργασία και την εμπειρία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Ο ίδιος συμβούλεψε τους συμπαίκτες του μιλώντας on camera να είναι ο εαυτός τους, ενώ δεν θέλησε να αναφέρει κάτι περισσότερο γύρω από τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέσα από το Πρω1νό όπου είχε αποκαλυφθεί αυτή η εξέλιξη που μαγειρικού διαγωνισμού, στη θέση του θα επιστρέψει ο Κώστας Αλεξάκης, ο οποίος ήταν ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από τις δοκιμασίες του Masterchef.

Πώς μας είχε συστηθεί ο Πάνος Ράπτης στο Masterchef;

Ετοιμόλογος, πειραχτήρι, αθυρόστομος αλλά κατά βάθος ένα καλό παιδί, που μπορεί με τις πλάκες του, να τους κάνει όλους άνω – κάτω. Ο Πάνος, ένας ακόμα λάτρης της μαγειρικής, βρίσκεται στο ΜasterChef 5 για να δοκιμάσει τις δυνατότητές του και να ανοίξει την τηλεοπτική πόρτα.

Πιστεύει πως έχει όλο το πακέτο για να γίνει ένας τηλεοπτικός μάγειρας μιας και θεωρεί πως έχει χιούμορ, ομαδικό πνεύμα, σεβασμό και επαγγελματισμό. Σε όλα αυτά θα μπορούσε κάποιος να προσθέσει και τη φωτογένεια, αφού τις περισσότερες στιγμές το χαμόγελο και τα αστεία του χαλαρώνουν ακόμα και το πιο βαρύ κλίμα.

Αν κέρδιζε το έπαθλο θα μοιράζε μέρος του σε οργανισμούς για άστεγους και ζώα.

Διαβάστε ακόμα:

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Κανείς δεν πειράζει τους δικούς μου φίλους!»

Εκτός Ράδιο Αρβύλα ο Στάθης Παναγιωτόπουλος – Η ανακοίνωση του Αντώνη Κανάκη

Άννα Βίσση: Η επική αντίδρασή της στην μίμηση του Θανάση Αλευρά στο YFSF!

Keywords
Τυχαία Θέματα