Αποχώρησε ο Σήφης Φαραντάκης από το GNTM 3-Τα δάκρυα του μοντέλου on camera

Τα μοντέλα του Greece’s Next Top Model 3 έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό σε ακόμη μια απαιτητική φωτογράφηση αποχώρησης.

Με έμπνευση από την Ασία και τους μυθικούς πολεμιστές της, τα επίδοξα μοντέλα κλήθηκαν να ποζάρουν στον αέρα και να αναπαραστήσουν -ανά ζευγάρια- μια σκηνή ασιατικής πάλης.

Ο συγχρονισμός στο τραμπολίνο, η φυσικότητα στην κίνηση και στην έκφραση και ο συντονισμός με τα κλικ του φωτογράφου Mike Tsitas, ήταν τα βασικά ζητούμενα της φωτογράφησης. Τα στρατηγικά αβαντάζ της Λία Τσουζντάν, πρόσθεσαν πόντους δυσκολίας και δημιούργησαν ζευγάρια με αμφιλεγόμενη χημεία στο σετ.

View this post on Instagram

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Κάποιοι παίκτες κατάφεραν να χαρίσουν στον φωτογράφο δυνατές λήψεις, ενώ άλλοι δυσκολεύτηκαν αρκετά με αποτέλεσμα να μπουν σε σκέψεις για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Στο πρώτο πλατό μετά τις επιστροφές, οι τέσσερις κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός υποδέχτηκαν τους υποψήφιους με ενθουσιασμό. Παρόλα αυτά, οι κριτικές τους προκάλεσαν σύγχυση και εκνευρισμό.

Την καλύτερη φωτογραφία είχαν ο Εμμάνουελ και ο Ηρακλής, οι οποίο εντυπωσίασαν τους κριτές και κατάφεραν να πάρουν τη δουλειά.

View this post on Instagram

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Ο παίκτης που δεν έπεισε τους κριτές, ήταν ο Σήφης Φαραντάκης, ο οποίος και αποχώρησε από το ριάλιτι μοντέλων. Κατά τη διάρκεια των δηλώσεων που έκανε στην κάμερα της παραγωγής μετά την αποχώρησή του, ξέσπασε σε κλάματα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

GNTM 3: Τρόμαξε η Βίκυ Καγιά με τις επικίνδυνες πόζες του Edward!

GNTM 3: Η έκπληξη στον Ανδρέα για τα γενέθλιά του! 

GNTM 3: Η επική ατάκα της Βίκυς Καγιά για το… σύστημα ψηφοφορίας με αφορμή το περσινό λάθος! 

Keywords
Τυχαία Θέματα