Αποχώρησε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ από το Greece’s Next Top Model 3!

Στο αποψινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model 3 τα 11 μοντέλα ήρθαν αντιμέτωπα με μια ιδιαίτερα απαιτητική δοκιμασία αποχώρησης.

Συγκεκριμένα, φορώντας αλεξίπτωτα αναμετρήθηκαν με το στοιχείο του αέρα και προσπάθησαν να αποδώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, παρά τις δυσκολίες του σετ. Οι υποψήφιοι έπρεπε να πέσουν με αλεξίπτωτο και να ποζάρουν με αυτό στην πλάτη τους στον φακό του Freddie F.

View this post on Instagram

A post

shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr) on Nov 3, 2020 at 11:56am PST

Κάποιοι από τους παίκτες δυσκολεύτηκαν και κάποιοι τα πήγαν ιδιαίτερα καλά! Μάλιστα, το μοντέλο, που κατάφερε να συνεργαστεί καλύτερα με τον φωτογράφο, κέρδισε επί τόπου μια μοναδική εμπειρία sky-diving. Το μοντέο αυτό ήταν ο Έντουαρντ. 

Οι λήψεις έφτασαν στα χέρια των κριτών, οι οποίοι έπρεπε να αποφασίσουν ποιος παίκτης δεν θα συνεχίσει στο GNTM 3. 

Η Βίκυ Καγιά, ο Άγγελος Μπράτης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Δημήτρης Σκουλός, υποδέχτηκαν τα μοντέλα για την τελική ετυμηγορία. Η κριτική ήταν για μία ακόμα φορά ανατρεπτική, προκάλεσε αντιδράσεις και οδήγησε σε ένα αποτέλεσμα – έκπληξη!

View this post on Instagram

A post shared by Greece’s Next Top Model (@gntmgr) on Nov 3, 2020 at 1:01pm PST

Ο παίκτης που δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές με το αποτέλεσμα της φωτογράφησής του ήταν ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, ο οποίος αποχώρησε από το σπίτι του Greece’s Next Top Model 3. 

Πρόκειται για μια αποχώρηση που προκάλεσε έκπληξη, καθώς ο Ηρακλής Τσουζίνοφ για πολλούς ήταν το μεγάλο φαβορί του ριάλιτι!

Διαβάστε ακόμη:

GNTM 3: Ο Σήφης χαρακτήρισε “γυναικείες” τις πόζες του Παναγιώτη-Η αντίδραση της Ρασέλ! 

GNTM 3: Το καρφί της Μαρινέλας για τον Δημοσθένη-“Είναι μια κατσαρίδα! Δεν θέλω να φανταστώ ότι…” 

GNTM 3: Ο λόγος που η Βίκυ Καγιά σταμάτησε τη φωτογράφηση του Ηρακλή! 

Keywords
Τυχαία Θέματα