Από το leather dress στο animal print: Τα 6 SOS φορέματα της σεζόν!

Τι πιο εύκολο να συνδυαστεί από ένα φόρεμα; Με τα κατάλληλα αξεσουάρ, πανωφόρι και παπούτσια μπορείτε να μετατρέψετε ακόμα και ένα casual για το πρωί στο γραφείο σε full party dress για μία έξοδο το βράδυ.

Εμείς συγκεντρώσαμε ιδέες από τα must είδη της σεζόν που πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας για να είστε πάντα chic και stylish ready.

The leather dress

MANGO

Ένα δερμάτινο shirt dress ή και στενό είναι must have και

μπορεί να φορεθεί από το πρωί με καλσόν, biker boots και ένα μακρύ παλτό έως το βράδυ με πολλά κοσμήματα, ankle μποτάκια ή και πέδιλα.

Animal Print

Philipp Plein

Sexy και all time classic ένα φόρεμα σε animal print. Φορέστε το με leather jacket, σακάκι ή παλτό και μποτάκια για να το “κατεβάσετε” καθώς από μόνο του το animal print είναι εντυπωσιακό και ιδιαίτερο. Τολμήστε αξεσουάρ σε pop colors για ένα fresh look.

Parisian Vibe

Saint Laurent

Διαλέξτε ένα πουά φόρεμα για ένα girly romantic outfit. Μπορείτε να το συνδυάσετε με loafers, over the knee μπότες και μία λεπτή ζώνη στη μέση ή δερμάτινα πιο rock αρβυλάκια ή sneakers και jacket για ένα πιο σύγχρονο vibe.

Floral

LIU JO

Φόρεμα με floral print για μία πιο boho διάθεση στο στιλ σας. Ταιριάξτε το με suede ή δερμάτινες μπότες, παλτό ή μία μακριά knit ζακέτα.

Μακρύ φόρεμα με γιακά

ZARA

Μία πολύ στιλάτη cool επιλογή για φέτος και ευκολοσυνδύαστη. Φορέστε το από το πρωί με sneakers και ένα puffer jacket. Για ένα πιο formal outfit συνδυάστε με ψηλές μπότες.

Knit dress

MANGO

Διαλέξτε ένα πλεκτό mini ή maxi dress για ένα cozy stylish look που θα σας κρατήσει ζεστές. Συνδυάστε με χοντρό καλσόν και μποτάκια και ζώνη στη μέση.

Ταιριάζει με ό,τι πανωφόρι επιλέξετε όπως παλτό, leather ή jean jacket, πιο χοντρό αθλητικό μπουφάν ή και ακόμα και teddy bear coat.

Μια ματιά ακόμα:

10 δερμάτινα φορέματα που θα θέλεις να φορέσεις όλο τον Χειμώνα

H Valeria Lipovetsky ακολουθεί τις 5 πιο δυνατές τάσεις της σεζόν

Bright blue: Ένα από τα πιο hot χρώματα της σεζόν και τέλειες ιδέες για να το φορέσετε!

Keywords
Τυχαία Θέματα