Από την Dove στο μπάνιο σας: Τρεις διάσημες τελετουργίες ομορφιάς του πλανήτη και τα μυστικά τους!

Κάθε μα κάθε γυναίκα που φροντίζει την εμφάνισή της έχει σίγουρα κάποια δικά της μυστικά ομορφιάς που είτε έμαθε από τη μαμά και τη γιαγιά της, είτε από κάποια φίλη της κατά τη διάρκεια των σχολικών χρόνων. Από απλά, γνωστά και αποτελεσματικά που υπάρχουν πια σε κάθε site στον Κυβερνοχώρο, όπως το… βάλε για λίγο δυο κουτάλια στην κατάψυξη και μετά στα μάτια σου και αμέσως οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες θα αποτελέσουν παρελθόν, ή πιο ψαγμένα, όπως το… αντί για πετσέτα χρησιμοποίησε ένα βαμβακερό T-shirt για να στεγνώσεις τα μαλλιά σου, αφού

δεν προκαλεί φριζάρισμα ούτε καταστρέφει την τρίχα.

Υπάρχουν όμως και κάποια που δεν μπορείτε να τα ακολουθήσετε όσο κι αν θέλετε γιατί πολύ απλά δεν… ευδοκιμούν στη χώρα μας. Οι γυναίκες της Ιαπωνίας π.χ. εμπνέονται από το.. περιβάλλον τους και χρησιμοποιούν άνθη λωτού για το μπάνιο τους, ή οι Ινδές που εδώ και χρόνια βάζουν εκτός από την κουζίνα και στα μπουντουάρ τους την καρύδα, στην ίδια ακριβώς λογική που κάποιες Ελληνίδες χρησιμοποιούν φανατικά δάφνη για να σκουρύνουν τα μαλλιά τους, ή εκχύλισμα τσαγιού για να κάνουν ανοιχτόχρωμες ανταύγειες.

Τώρα όμως, χάρη στην Dove και την καινούργια σειρά περιποίησης Dove Nourishing Secrets ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο στην ομορφιά, αφού είναι εμπνευσμένη από τα μυστικά γυναικών από όλο τον κόσμο και τις δικές τους τελετουργίες που ακολουθούν πιστά εδώ και εκατοντάδες χρόνια και που μέχρι τώρα δεν ξέρατε αλλά όλες θέλατε να μάθετε. Περιλαμβάνει φανταστικά προϊόντα, που συνδυάζουν με μοναδικό τρόπο την προηγμένη φροντίδα και απαλότητα του αγαπημένου μας Dove, με τη δύναμη των φυσικών συστατικών, ενυδατώντας και φροντίζοντας την επιδερμίδα, αυτό δηλαδή που όλες επιθυμείτε.

Αναλυτικά, η ολοκληρωμένη σειρά Dove Nourishing Secrets, με μοναδικές συνθέσεις που αποπλανούν τις αισθήσεις, αποτελείται από τρεις επιμέρους σειρές:

Glowing Ritual, με εκχύλισμα άνθους λωτού και γάλα ρυζιού κατευθείαν από την Ιαπωνία!

Το μυστικό των γυναικών της Ιαπωνίας για απαλή και όμορφη επιδερμίδα εδώ και πολλές γενιές, είναι το γάλα ρυζιού που το χρησιμοποιούν ως φυσικό ενυδατικό για απαλό και όμορφο δέρμα. Παράλληλα, οι αρχαίες ινδουιστικές και βουδιστικές γραφές συνδέουν το λουλούδι του λωτού με την ηρεμία, την καθαρότητα και τις καταπραϋντικές του ιδιότητες. Εμπνευσμένη λοιπόν από τα μυστικά ομορφιάς των γυναικών της Ιαπωνίας που δεν γερνούν ποτέ -κάτι παραπάνω θα ξέρουν, έτσι δεν είναι;- η σειρά Glowing Ritual, με εκχύλισμα άνθους λωτού και γάλα ρυζιού, αποτελείται από αφρόλουτρο και λοσιόν σώματος και αποκαλύπτει το μυστικό για λαμπερή και μεταξένια επιδερμίδα. Ναι, η πολύτιμη φροντίδα Dove, θρέφει την επιδερμίδα, ενώ το ζωηρό, λουλουδάτο άρωμά της απογειώνει τις αισθήσεις!

Invigorating Ritual, με έλαιο αβοκάντο και εκχύλισμα καλέντουλας από την Κεντρική Αμερική!

Η ιστορία αναφέρει ότι η φυλή Μάγια της Γουατεμάλα χρησιμοποιούσε έναν πολτό από αβοκάντο, με ευεργετικές ιδιότητες για τα μαλλιά και την επιδερμίδα. Παράλληλα, τα εκχυλίσματα από άνθη όπως η καλέντουλα, συνιστούσαν κι αυτά μέρος των αρχαίων τελετουργικών ομορφιάς αφού λέγεται πως περιέχει πολλά απαραίτητα λιπαρά οξέα και δεν είναι λίγοι οι αρχαίοι πολιτισμοί που αναγνώριζαν τις επανορθωτικές της ιδιότητες. Με αφορμή τα παραπάνω, η σειρά Dove Invigorating Ritual, με έλαιο αβοκάντο και εκχύλισμα Καλέντουλας, αντλεί έμπνευση από τα μυστικά ομορφιάς των γυναικών της Κεντρικής Αμερικής και συνιστά μια μοναδική φόρμουλα που τονώνει την επιδερμίδα και χαρίζει μια εκπληκτική αίσθηση αναζωογόνησης. Το αφρόλουτρο σε συνδυασμό με τη λοσιόν αφήνει την επιδερμίδα απολαυστικά απαλή.

Restoring Ritual, με έλαιο καρύδας και γάλα αμυγδάλου από την Ινδία!

Εδώ και 4.000 χρόνια, η Αγιουβερδική ιατρική έχει αναγνωρίσει τις εξαιρετικά θεραπευτικές ιδιότητες της καρύδας. Το γάλα καρύδας, βασικό συστατικό των τελετουργικών ομορφιάς στην Ινδία, κλειδώνει την υγρασία, ενώ χαρίζει ενυδάτωση και απαλότητα στην επιδερμίδα. Τα αμύγδαλα, που συνιστούν τους παλαιότερους και πιο ευρέως καλλιεργούμενους καρπούς με κέλυφος, αποτελούν κι αυτά μέρος της Αγιουβερδικής ιατρικής, χάρη στη διατροφική τους αξία και τις καταπραϋντικές τους ιδιότητες. Τόσο τα αμύγδαλα όσο και το γάλα αμυγδάλου, χρησιμοποιούνται εδώ και γενιές από τις γυναίκες της Ινδίας, για τον καθαρισμό και την αποκατάσταση της επιδερμίδας. Η νέα σειρά Dove Restoring Ritual, με έλαιο καρύδας και γάλα αμυγδάλου, αποτελείται από λοσιόν και κρέμα σώματος. Με ενυδατικές ιδιότητες, η νέα σειρά συνιστά ένα μυστικό ομορφιάς που τονώνει την επιδερμίδα και χαρίζει κορυφαία αίσθηση αναζωογόνησης, ενώ χάρη στην εξαιρετική σύνθεσή της, αφήνει την επιδερμίδα μοναδικά λεία και απαλή.

Keywords
Τυχαία Θέματα