Απίστευτη επίθεση στην Σοφία Λεοντίτση: «Καλά έκανε η μάνα σου που σε παράτησε»

Από τα πρώτα επεισόδια του My Style Rocks, είχε δημιουργηθεί ένα προφίλ στο Instagram, με το όνομα Σούλα Glamourous. Ο εν λόγω λογαριασμός είχε ως σκοπό να σχολιάζει χιουμοριστικά την πορεία των κοριτσιών στο παιχνίδι.

Ωστόσο, η Σοφία Λεοντίτση ένιωσε πως δεχόταν bullying από το προφίλ αυτό, καθώς την σχολίαζε αρνητικά, ο διαχειριστής του παρακινούσε κόσμο να της

βάζουν άσχημα σχόλια και πολλά άλλα. Έτσι, πριν αποχωρήσει από το παιχνίδι, στο τελευταίο Gala αποφάσισε να φορέσει ένα φόρεμα από σακούλες σκουπιδιών και να βάλει μια μάσκα με το πρόσωπο της Σούλας Glamourous.

Μάλιστα, αμέσως μετά την αποχώρηση της βρέθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να καταγγείλει το προφίλ της Glamoourous. Τελικά, κατάφερε να το κλείσει, όμως τα αρνητικά σχόλια και οι επιθέσεις προς το πρόσωπο της συνεχίζονται. Σήμερα, αποκάλυψε πως δέχτηκε σκληρή επίθεση από διαδικτυακό της φίλο, ο οποίος της έγραψε: «Κ@ργ@@λ@ γιατί έκλεισες το ίνστα; Καλά έκανε η μάνα σου που σε παράτησε και τώρα γέμισες ψυχολογικά». Να σας θυμίσουμε πως η Σοφία αποκάλυψε πως η μητέρα της την εγκατέλειψε.

Η ίδια αναδημοσίευσε μέσω Insta Stories το μήνυμα και πάνω έγραψε: «Τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλα τα πρόβατα που χάρη σε ένα προφίλ στέλνουν αυτού του είδους τα μηνύματα. Και γιατί; Για ένα παιχνίδι μόδας. Λυπάμαι πραγματικά όλους εσάς!».

Τέλος, σε ένα νέο του μήνυμα απέδωσε τον πόλεμο που δέχεται στην Σούλα Glamourous: «ένα μεγάλο μπράβο στην σελίδα Σούλα Γκλαμορους για το έργο της. Πριν κλείσει τον λογαριασμό της μέσα από στόρι της είχε πει σε όλους μπείτε στην βασικιά και κάντε της πόλεμο. Και από τότε μέχρι σήμερα εκτός από τα αθώα ποντικάκια λαμβάνω και αυτά. Κατά τα άλλα… Είναι μια χιουμοριστική σελίδα που μόνο σκοπό έχει την ψυχαγωγία του κοινού. Λυπάμαι πραγματικά για όλα αυτά που συμβαίνουν τον 21ο αιώνα».

Δείτε τις αναρτήσεις:

Keywords
Τυχαία Θέματα