Απίστευτες εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες»: Δες τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Οι «Άγριες Μέλισσες» είναι η σειρά με τη μεγαλύτερη επιτυχία στην ελληνική τηλεόραση για τη φετινή σεζόν. Οι τηλεθεατές αναρωτιούνται ποιες θα είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επισόδια και εμείς σας μεταφέρουμε μερικές από αυτές, όπως δημοσιεύθηκαν στο MyTV.

H Θεοδοσία μένει έγκυος και ο Λάμπρος, αφού πρώτα συζητάει με την Ελένη, αποφασίζει να μείνει μακριά της, κάνοντας έτσι μια καινούργια αρχή στο γάμο του με την Θεοδοσία. Η Ελένη δεν ξέρει πως να απεγκλωβιστεί από τον έρωτά της με τον Λάμπρο. Ωστόσο η ίδια νιώθει απογοήτευση και αρχίζει να πιστεύει πως δεν θα μπορέσει να κερδίσει τον

Δούκα.

Ο Λάμπρος, όμως, δεν είναι σε καλή κατάσταση και βρίσκεται σε απελπιστική θέση, καθώς δεν ξέρει πώς πρέπει να χειριστεί την κατάσταση. Να πει την αλήθεια στην Ελένη ή να χωρίσει τη μητέρα του παιδιού του;Η Ελένη μαθαίνει τα νέα της εγκυμοσύνης και σοκάρεται. Τότε ζητάει από τον Λάμπρο να γυρίσει κοντά στη γυναίκα του και εκείνη να την ξεχάσει οριστικά. Ο Λάμπρος προσπαθεί να μείνει μακριά από την Ελένη και να κάνει μια καινούρια αρχή στον γάμο του.  Παράλληλα, η Ελένη παλεύει με τα αισθήματά της για τον Κυπραίο.

Διαβάστε ακόμα: Σάκης Τανιμανίδης-Χριστίνα Μπόμπα: Το υπέροχο ταξίδι τους σε εξωτικό προορισμό (φωτό)

Η συγκινητική ανάρτηση της Μαίρης Συνατσάκη για την αδερφή της, Αλίκη!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ποζάρει με τον γιο της και ευχέται στους followers της για τις γιορτές!

Keywords
Τυχαία Θέματα