Άντζελα Δημητρίου: «Δεν ήταν εκεί ο πατέρας της Όλγας όταν χρειαζόμουν την υποστήριξή του»

Η Άντζελα Δημητρίου τους τελευταίους τρεις μήνες πετάει στα σύννεφα, καθώς η κόρη της περιμένει το πρώτο της παιδί Η Όλγα Κιουρτσάκη είναι 3,5 περίπου μηνών έγκυος και δεν γνωρίζει ακόμη το φύλο του μωράκι της.

Με αφορμή το ευχάριστο αυτό γεγονός, μαμά και κόρη παραχώρησαν μια κοινή εφ’ όλης της ύλης συνέντευξης στο περιοδικό ΟΚ! και τον Γιώργο Πράσινο, όπου μεταξύ άλλων η Άντζελα Δημητρίου μίλησε για το γεγονός πως δεν διατηρεί καμία επαφή με τον πατέρα της Όλγας, ενώ παράλληλα εξομολογήθηκε πως δεν ήταν ποτέ δίπλα της όταν τον χρειαζόταν.

Πώς είναι η Άντζελα πίσω από τον μύθο;

Είναι μια γυναίκα περήφανη, μια γυναίκα δυναμική. Μια γυναίκα που πιστεύει πως είναι και μάνα και πατέρας για αυτό το αγγελούδι που θα φέρει στον κόσμο άλλο ένα αγγελούδι.

Αισθάνομαι ευγνωμοσύνη που η Όλγα θα έχει δίπλα της τον πατέρα του παιδιού της. Εγώ δεν είχα τον πατέρα της Όλγας όταν χρειαζόμουν να έχω την υποστήριξη του πατέρα. Είναι σκληρό στις μέρες μας να ακούγονται αυτά, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Διατηρείς κάποια επαφή με τον πατέρα της Όλγας;

Καμία. Υπάρχουν γονείς που αγαπούν τα παιδιά τους και υπάρχουν γονείς που δεν τα αγαπάνε. Έχουμε δει παραδείγματα, και πρόσφατα κιόλας, που όταν τα βλέπω στην τηλεόραση, λέω «δεν πρέπει να είναι καλά στα μυαλά τους αυτοί οι άνθρωποι».

Δεν μπορεί να έχεις ένα παιδί που να μην το αγαπάς, να το σκοτώνεις. Δεν μπορεί να έχεις ένα παιδί και να το πετάς μέσα στο ποτάμι. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Είναι εξωφρενικά.

Διαβάστε ακόμα:

Στέφανος Κωνσταντινίδης για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Την Δευτέρα θα προσπαθήσουν να τον ξυπνήσουν από την διασωλήνωση»

Χριστίνα Χειλά Φαμέλη – Θανάσης Τότσικας: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Συγκλονίζει η Δώρα Χρυσικού: «Βρήκα τον καρκίνο κάνοντας εξωσωματική για ένα παιδί»

Keywords
Τυχαία Θέματα