Αντύπας: Δέχτηκε επίθεση στη σκηνή την ώρα που τραγουδούσε –Οι πρώτες δηλώσεις του τραγουδιστή (Βίντεο)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το τελευταίο 24ωρο η επίθεση που δέχτηκε ο Αντύνπας την ώρα που βρισκόταν στη σκηνή και τραγουδούσε. Συγκεκριμένα, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής δέχτηκε ξαφνικά επίθεση από θαμώνα του μαγαζιού ενώ ερμήνευε τη γνωστή του επιτυχία, με τίτλο «Είμαι στα χάι μου».

Μία από τις γυναίκες που πουλούσαν λουλούδια, μπήκε ανάμεσα στους δύο άνδρες προκειμένου να σταματήσει τον εξαγριωμένο άνδρα, χωρίς ωστόσο κανένα αποτέλεσμα.

@konstantinosdroulias Κατακριτέο γεγονός Πλέον το επάγγελμα του τραγουδιστή έχει γίνει μια ανοιχτή αρένα ο
Αντυπας είναι από τους πιο παλιούς καλλιτέχνες με τεράστια δισκογραφία και Φοβερο ήθος και είναι ντροπή ο οποιοσδήποτε να συμπεριφέρεται έτσι !! ΝΤΡΟΠΗ #antypas #bouzoukia #bouzoukianews #false ♬ πρωτότυπος ήχος – Κωνσταντίνος Δρούλιας


Η εκπομπή «Happy Day» επικοινώνησε με τον Αντύπα μετά το εν λόγω περιστατικό, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναφέρει: «Η εξήγηση του τραγουδιστή είναι ότι δεν συνέβη κάτι τόσο σοβαρό. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, απλά ο κύριος ήταν σε ένταση επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει. Και μένα μου φαίνεται περίεργο. Δεν ξέρω αν θέλει να προσθέσει κάτι η πλευρά του τραγουδιστή. Η επίσημη απάντηση του Αντύπα με τον οποίο συνομιλήσαμε πριν λίγο είναι ότι ο κύριος ήταν σε ένταση και ήταν έτσι ταραγμένος, επειδή η γυναίκα του είχε λιποθυμήσει και ήθελε με κάποιο τρόπο να τραβήξει την προσοχή».

Διαβάστε ακόμα:

Ιωάννα Μαλέσκου: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε on air πόσο μηνών έγκυος είναι η παρουσιάστρια

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο εδώλιο για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας -Βίντεο από την άφιξή της στο δικαστήριο

Πέτρος Φιλιππίδης: Ξεκινά σήμερα η απολογία του -Τι θα υποστηρίξει

Keywords
Τυχαία Θέματα