Αντώνης Νικοπολίδης: Ο 22χρονος γιος του έγινε τερματοφύλακας βαδίζοντας στα χνάρια του

Ο Αντώνης Νικοπολίδης και η Βάσω Στασινού μετρούν 22 χρόνια έγγαμου βίου και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, τον Γιάννη που γεννήθηκε το 2000 και τα δίδυμα Γιώργο και Μαριτίνα που ήρθαν στη ζωή το 2006. Ο πρωτότοκος γιος του ζευγαριού, λοιπόν, Γιάννης Νικοπολίδης, αποφάσισε να ακολουθήσει τα χνάρια του πατέρα του και να γίνει τερματοφύλακας.

Από το 2018 ο ίδιος αγωνιζόταν στις ΗΠΑ και το MLS στο οποίο βρέθηκε με υποτροφία. Μετά από τέσσερα χρόνια παραμονής στο εξωτερικό,

ο Γιάννης Νικοπολίδης επέστρεψε στην Ελλάδα και πρόκειται να συνεχίσει την επαγγελματική πορεία του εδώ, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο με ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία. Ο ίδιος θα φοράει, μάλιστα, τη φανέλα με το νούμερο 71, την ίδια δηλαδή που φορούσε ο πατέρας του σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964® (@pas_lamia_1964_official)

Η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 22χρονο τερματοφύλακα, Γιάννη Νικοπολίδη. Ο νεαρός τερματοφύλακας που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο MLS, στο αμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, με την ομάδα των Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς, υπήρξε διεθνείς με τις εθνικές ομάδες Κ17, Κ19, έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού, ενώ από το 2018 αγωνιζόταν στο NCAA στην Αμερική.

Ο Γιάννης επέλεξε να αγωνιστεί φορώντας το νούμερο 71 στη φανέλα του. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες! Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Γιάννης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας: “Είμαι χαρούμενος που μετά από αρκετό καιρό στο εξωτερικό, επιστρέφω στην Ελλάδα και θα αγωνιστώ στην ομάδα της Λαμίας. Θα κάνω ό,τι μπορώ να βοηθήσω από τη μεριά μου η ομάδα να καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.“».

Διαβάστε ακόμα:

 Νίκος Πορτοκάλογλου: Ανακοίνωσε το τέλος της εκπομπής «Μουσικό Κουτί»

 Παγιδευμένοι: Ο Άγγελος μεταφέρεται αναίσθητος στο νοσοκομείο και αναλαμβάνει δράση…

 Ρούλα Πισπιρίγκου: Προσωρινά κρατούμενη για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Keywords
Τυχαία Θέματα