Αντώνης Κρόμπας: «Τους χειρότερους γκέι τους έχουν υποδυθεί γκέι στην τηλεόραση»

Ο Αντώνης Κρόμπας φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Δύο στη 1» στην ΕΡΤ και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στους γκέι ρόλους που έχουν υποδυθεί γκέι στην τηλεόραση αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας ηθοποιός κάθε σεζόν, μιας και μπορεί να μείνει εκτός δουλειάς.

Σχετικά με τους γκέι ρόλους που υποδύονται γκέι, ο Αντώνης Κρόμπας υποστήριξε: «Στην υποκριτική είναι ευκολία το να είναι κάποιος ρόλος κοντά σου, αρκεί

να μην το αντιμετωπίσεις ως ντοκιμαντέρ. Είναι πάντα ρόλος. Για παράδειγμα, ένας γκέι παλιά που καλείτο να παίξει τον γκέι «υπερέπαιζε», έκανε ένα πράγμα παραπάνω από αυτό που έκανε, γιατί θεωρούσε ότι αυτό που φέρει δεν είναι αρκετό.

Τους χειρότερους γκέι τους έχουν κάνει γκέι στην τηλεόραση για μένα, ενώ ένας ψύχραιμος παρατηρητής, κάποιος που δεν είναι γκέι, μπορεί να δει ποιο είναι ακριβώς αυτό το τόσο-όσο. Εννοείται ότι θα έκανα έναν γκέι ρόλο αλλά δεν θα έβαζα μέσα αυτά τα στοιχεία της καρικατούρας. Τώρα έχει ξεπεραστεί βέβαια αυτό».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Αντώνης Κρόμπας αποκάλυψε ποια ήταν η περίοδος που έφαγε «χαστούκι», ενώ μίλησε και για την ανεργία στον χώρο της υποκριτικής.

«Το χαστούκι δεν ήταν η περίοδος που ήμουν άνεργος. Είναι μέρος της κανονικότητας για έναν ηθοποιό να μείνει χωρίς δουλειά. Μια καραντίνα να σου τύχει, δε θες άλλο. Για μένα τομή ήταν τα 40 χρόνια, εκεί έφαγα μία «σφαλιάρα» συμπαντική.

Κι εγώ το άκουγα και γελούσα. Έλεγα σιγά, ένα νούμερο είναι, από τα 39 πηγαίνεις στα 40. Σε εμένα λειτούργησε καταλυτικά, σαν μια κόκκινη γραμμή. Έκανα μία αλλαγή 180 μοιρών στη ζωή μου. Δεν ήταν εξωτερικά τα ερεθίσματα, ήταν πιο βαθύ, πιο εσωτερικό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιάννης Μαρκόπουλος: Πέθανε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης σε ηλικία 84 ετών

 Σταύρος Σβήγκος: «Πήγαινα κάθε μέρα στην εντατική και μιλούσα στον γιο μου»

 Ζωή Κρονάκη: «Μου έδιναν 2% πιθανότητες να αποκτήσω δεύτερο παιδί»

Keywords
Τυχαία Θέματα