Αντώνης Αντωνίου: Αυτή η ηθοποιός είναι η σύζυγός του!

Ο Αντώνης Αντωνίου, ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» το απόγευμα της Παρασκευής 27/1 έχοντας στο πλευρό του τη σύζυγό του και επίσης ηθοποιό, Νατάσα Ασίκη.

«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Εγώ πήρα τις πρωτοβουλίες και αυτά. Η Νατάσα ήταν ένα λουλούδι όμορφο. Γνωριστήκαμε, όταν ήρθε να δουλέψει σε μια παιδική παράσταση που έκανα. Δεθήκαμε πολύ. Εγώ το κατάλαβα πρώτος, την πολιόρκησα, της ζητούσα να συζητήσουμε διάφορα υποθετικά θέματα που είχα… Μετά από ένα τέτοιο γεύμα γυρνούσαμε σπίτι

και πέσαμε πάνω σε τρακαρισμένο αυτοκίνητο που είχε ένα βαθούλωμα και της είπα ότι έχει γίνει για να δίνονται τα πρώτα ραντεβού και φιλιά», είπε ο Αντώνης Αντωνίου.

«Εγώ το πίστεψα. Ήταν ωραία εποχή. Έτσι ξεκίνησε μια ζωή που μετράει 38 χρόνια κοινής πορείας! Είναι πολύ ωραία», σχολίασε η Νατάσα Ασίκη.

Όταν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου ρώτησε ποιο είναι το στοιχείο που κρατάει έναν γάμο 38 χρόνια, ο Αντώνης Αντωνίου απάντησε: «Είναι τρία πράγματα: Οι κόρες μας, το θέατρο και το χιούμορ μας. Το χιούμορ μας έχει σώσει στους καυγάδες μας. Διαφωνίες έχουμε και κυρίως πάνω στη δουλειά. Είναι τρικούβερτοι καυγάδες αυτοί».

«Τους καυγάδες δεν τους μεταφέρουμε στο σπίτι. Υπάρχει μια ένταση αλλά δεν φτάνουμε στο σημείο να μην μιλάμε. Συνέχεια μου λέει ότι τσακωνόμαστε τσάμπα», πρόσθεσε η Νατάσα Ασίκη.

Διαβάστε ακόμα:

 Χρύσπα: «Έχω περάσει δοκιμαστικό από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου»

 Δανάη Μιχαλάκη: «Είμαι τρελά ερωτευμένη με τον πατέρα μου»

 Ράνια Τζίμα: Αποκάλυψε τι ζήτησε από τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, πριν παρουσιάσει το πρώτο δελτίο ειδήσεων

Keywords
Τυχαία Θέματα