Αντισηπτικό χεριών με υπέροχο άρωμα: Θα γίνει η νέα σας εμμονή -5 για να επιλέξετε!

Η κατάσταση, όσον αφορά στον covid19, θεωρείται ακόμη κρίσιμη. Τα κρούσματα, δυστυχώς αυξάνονται και όλοι μας επιβάλλεται να είμαστε ιδιαίτερα προσεχτικοί.

Φοράμε μάσκα ακόμη και στον περίπατο πλέον ενώ αποφεύγουμε τις συναθροίσεις. Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα τελειώσει αλλά ένα είναι το σίγουρο: Εξαρτάται από εμάς να λήξει σύντομα. Αρκεί να είμαστε υπεύθυνοι.

Η καθημερινότητα έχει αλλάξει αφού έχουμε πάντα μαζί μας τη μάσκα προστασίας αλλά και το αντισηπτικό. Ειδικά με το δεύτερο απομακρύνουμε τυχόν μικρόβια και βακτήρια ειδικά αν κινούμαστε με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

και ερχόμαστε σε επαφή με αρκετό κόσμο στο γραφείο.

Κι επειδή από τη συχνή χρήση δημιουργεί ξηρότητα στα χέρια, μην ξεχνάτε να απλώνετε και την ενυδατική σας κρέμα. Υπάρχει όμως μια μικρή λεπτομέρεια που σας ενοχλεί και αυτή είναι το άρωμα του αντισηπτικού.

Σήμερα λοιπόν σας έχουμε καλά νέα και πρόκειται για τα νέα αντισηπτικά με τέλειο άρωμα. Εμείς σας αποκαλύπτουμε τα 5 αγαπημένα μας.

Εσείς απλά πρέπει να αποκτήσετε εκείνο που σας αρέσει περισσότερο, άμεσα.

Seventeen Red Flame Perfumed Hand Spray: Με γλυκερίνη, πανθενόλη και τέλειο άρωμα.

The Body Shop Mango Hand Cleanse Gel: Έχει απίθανο, εξωτικό άρωμα mango και είναι 100% vegan.

Roger & Gallet Fleur d’ Osmanthus Hand & Nail Sanitizer: Είναι η νέα προσθήκη στην αρωματική σειρά. Χάρη στο σησαμέλαιο που περιέχει χαρίζει πλούσια ενυδάτωση και παράλληλα προστατεύει και καθαρίζει σε βάθος.

Sephora Hand Cleansing Gel Coconut Water: Αντισηπτικό σε μορφή τζελ με υπέροχο άρωμα καρύδας.

Fresh Line Hydralcoholic Cleansing Hand Gel: Με άρωμα mojito και γλυκερίνη που χαρίζει απαλότητα και ταυτόχρονα προστασία.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Ο Δημήτρης Γιαννέτος έκοψε τα μαλλιά της Camila Cabello και πρέπει να τη δείτε γιατί είναι άλλος άνθρωπος!

Σήμερα θα φτιάξετε μόνες σας ένα τέλειο ballerina bun με πλεξούδες (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα