Αντιγόνη Κουλουκάκου: Αποκαλύπτει πώς έγινε η πρόταση γάμου και μιλά για τη σχέση της

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου φιλοξενήθηκε στο «Στούντιο 4» και προέβη σε μια σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική ζωή της. Η γνωστή ηθοποιός, που συμμετείχε στη «Γη της Ελιάς», μίλησε για την πρόταση γάμου που δέχτηκε τα Χριστούγεννα από τον σύντροφό της, η οποία, βέβαια, δεν ήταν η πρώτη που έγινε, ενώ τόνισε ότι ήδη ζουν σαν παντρεμένοι.

«Ανοίγαμε τα δώρα τα Χριστούγεννα και ανάμεσα

στα δώρα ήταν και ένα κουτάκι, εγώ νόμιζα ότι θα ήταν κάποιο κόσμημα αλλά τελικά ήταν δύο βέρες. Έχω δαχτυλίδι αρραβώνων άλλων αλλά αυτό είναι βέρα. Η πρόταση γάμου έχει γίνει πολύ καιρό, έχω το μονόπετρό μου, το οποίο είναι πολύ ιδιαίτερο.

Είναι πάλι βυζαντινό δαχτυλίδι με μια πέρλα. Το έχω δύο χρόνια, δεν είναι κάτι καινούργιο. Αυτές είναι οι βέρες που θα παντρευτούμε, όταν αποφασίσουμε να πάμε στην εκκλησία. Εμείς είμαστε σαν παντρεμένοι, έχουμε οικογένεια…», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αντιγόνη Κουλουκάκου.

Στη συνέχεια της συνέντευξης, η Αντιγόνη Κουλουκάκου εξομολογήθηκε πως σχεδόν από την αρχή της σχέσης τους κατάλαβε ότι αυτός ο άνδρας θα είναι ο άνδρας της ζωής της, ενώ αποκάλυψε πως μετρούν τέσσερα χρόνια κοινής πορείας.

«Ο σύζυγός μου είναι στην Ελλάδα. Είναι Έλληνας. Είμαστε μαζί τέσσερα χρόνια. Από την αρχή ταιριάξαμε και καταλάβαμε ότι είναι ο ένας για τον άλλον. Καταλαβαίνεις ότι κάποιος είναι άνδρας της ζωής σου, όταν θέλεις να κάνεις παιδιά.

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου μαζί με τον σύντροφό της

Εγώ έχω την πείρα με τα χρόνια να καταλάβω, έχω πολλές σχέσεις στο ενεργητικό μου, σχέσεις που έχω αγαπήσει πολύ και έχω αγαπηθεί. Ποτέ με αυτούς τους άνδρες που πέρασα πολύ ωραία και είναι καταπληκτικά παιδιά, όλοι έχουν παντρευτεί και έχουν κάνει τις οικογένειές τους, είναι πολύ καλά δεν αισθάνθηκα ότι η σχέση μας θέλω να πάει παρακάτω.

Εγώ πιστεύω στο για πάντα. Με τον σύντροφό μου κατάλαβα από την καραντίνα ότι μπορούμε να είμαστε μαζί για πάντα. Περάσαμε μαζί την καραντίνα, όπως έχουμε αντιμετωπίσει και άλλα πράγματα μαζί. Έχουμε περάσει δύσκολα μαζί αλλά δεν θα τον άλλαζα και δεν θα με άλλαζε».

Διαβάστε ακόμα:

Πέτρος Φιλιππίδης: Ζητά να προβληθούν ξανά οι σειρές του, γιατί αυτό θέλει το κοινό

Γιώργος Αυτιάς: «Δηλώνουν “δεν θα γίνω πολιτικός” και μετά πάνε στο κόμμα που θα τους επιλέξει»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η απάντηση για τον Αριστομένη Γιαννόπουλο μετά την συνάντησή τους στη Μύκονο

Keywords
Τυχαία Θέματα