Αντιδράσεις για το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του GNTM 3: Τα γυρίσματα έγιναν σε παραλία που είναι προστατευόμενη από το NATURA

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model 3, τα επίδοξα μοντέλα για τις ανάγκες της φωτογράφησης ταξίδεψαν στην Ελαφόνησο και πόζαραν σε παραλία.

Η φωτογράφηση για την καμπάνια ενός αυτοκινήτου υψηλών προδιαγραφών, εμπνεύστηκε από την ταινία Mad Max και οι παίκτες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Ωστόσο, η επιλογή της συγκεκριμένης παραλίας προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων, καθώς είναι προστατευμένη από το NATURA.

“Βέβαια,

γιατί πολύ σπάνια γίνονται εδώ γυρίσματα και παραγωγές, γιατί έχει αυτή την ιδιαιτερότητα ο τόπος, είναι προστατευόμενος από το NATURA και είναι μεγάλη μας τιμή που βρισκόμαστε εδώ.”, είπε η Βίκυ Καγιά πριν ξεκινήσει η φωτογράφηση.

Το πρωί της Τρίτης (8/12) στο “Πρω1νό” αναφέρθηκαν στις αντιδράσεις που προκλήθηκαν για την απόφαση της παραγωγής να δουλέψει στη συγκεκριμένη παραλία. Μάλιστα, τόσο στα social media από το κοινό, όσο και από περιβαλλοντικές οργανώσεις τονίστηκε πως είναι απαράδεκτο που αμάξια και οι μηχανές μεγάλου κυβισμού βρέθηκαν στην αμμώδη παραλία.

Στο “Πρω1νό” μίλησε τηλεφωνικώς ο Υπ. Εκστρατείας για το Θαλάσσιο Περιβάλλον Green Peace και ανέφερε μεταξύ άλλων: “Είναι παράνομο να μπαίνουν μηχανοκίνητα πάνω στην παραλία. Τις παραλίες μας πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε ως ένα ευαίσθητο σύστημα. Δεν έχει να κάνει με το τι είναι Natura αλλά με το τι είναι παραλία”.

Ωστόσο, τόνισε πως θα πρέπει να εξεταστεί η άδεια που πήραν για να γίνει το γύρισμα στην εν λόγω παραλία και τους όρους που υπήρχαν σε αυτή.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Η Σάσα Σταμάτη και η Ιωάννα Τούνη συναντήθηκαν στα Mad Awards μετά τη συνέντευξη που προκάλεσε σάλο

Η Έφη Σαρρή μιλά αποκλειστικά στο “Πρω1νό” για το J2US: “Μας διώξανε! Η επιτροπή!”

Άγριες Μέλισσες-Εξελίξεις: Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο! 

Keywords
Τυχαία Θέματα