Ανθή Βούλγαρη: «Τρέμω πια τα καλοκαίρια, κλαίει η ψυχή μου»

Η Ανθή Βούλγαρη απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των καλοκαιρινών διακοπών της λίγο καιρό πριν επιστρέψει στο πόστο της στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

Το πρωί της Τρίτης 22/8, η δημοσιογράφος και παρουσάστρια που είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media, έκανε μια προσωπική εξομολόγηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή τα πύρινα μέτωπα που μαίνονται στη χώρα μας τα τελευταία 24ωρα.

Συγκεκριμένα, η Ανθή Βούλγαρη

δημοσίευσε μία μαγική φωτογραφία στην οποία φαίνονται οι ομορφιές της φύσης, την οποία συνόδευσε με ένα μακροσκελές κείμενο.

Η ανάρτηση και το μήνυμα της Ανθής Βούλγαρη

«Τρέμω πια να θαυμάσω τη φύση.. φοβάμαι μην και τη ματιάσω. Μήπως και αύριο δεν θα είναι εκεί.. Τρέμω πια τα καλοκαίρια.. Δεν θέλω να έρχονται. Θέλω να μείνουν αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια, μπας και σωθεί τίποτα.

Στέκομαι εδώ. Δοξάζω το μεγαλείο του τοπίου και την ίδια ώρα κλαίει η ψυχή μου, γιατί καίγεται ξανά η μισή Ελλάδα. Μαζί καίγονται και τα καλοκαίρια των παιδιών μας. Των παιδιών που πριν ανοίξουν τα ματάκια τους μύρισαν την κάπνα, ενώ μεταφερόταν σε άλλα νοσοκομεία.

Κλιματική αλλαγή σου λέει. Σοβαρά τώρα; Μόνο αυτή ευθύνεται για όλο αυτό το χάλι; Δεν ξέρω αν ποτέ θα πάρω απάντηση. Νιώθω όμως πως οφείλω να ρωτάω, να ψάχνω.. μήπως τελικά και οι επόμενες γενιές καταφέρουν να χαρούν καλοκαίρια μέσα στην αγκαλιά της φύσης που λεηλατείται ανελέητα», έγραψε χαρακτηριστικά.

Δείτε παρακάτω τη σχετική της δημοσίευση: 

View this post on Instagram

A post shared by Anthi Voulgari (@anthivoulgari)

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Μενούνος: Ξετρελαμένη με την δύο μηνών κόρη της! Η νέα τρυφερή φωτογραφία που δημοσίευσε

Ελισάβετ Μουτάφη: «Όσοι παίξαμε σε αυτή τη σειρά είπαμε με ένα στόμα: “ποτέ ξανά τέτοιες θηριωδίες!”»

Παναγιώτα Βλαντή: «Έκανα κατάψυξη ωαρίων όταν μου μίλησαν για…»

Keywords
Τυχαία Θέματα