Ανθή Βούλγαρη: Επέτειος γάμου για την παρουσιάστρια – «Ακόμα και στη βροχή είσαι ο ήλιος μου»

Ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για την Ανθή Βούλγαρη και τον σύζυγό της, Κώστα Κωνσταντινίδη, καθώς έχουν επέτειο γάμου!

Το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου σαν σήμερα το 2020 και εκ τότε πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Οι δυο τους είναι full in love και τρία χρόνια μετά την ημέρα του γάμου τους εξακολουθούν να πορεύονται ενωμένοι και αγαπημένοι μέσα στο πέρασμα των χρόνων.

Με αφορμή αυτή την ιδιαίτερη ημέρα για τη σχέση τους,

η Ανθή Βούλγαρη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας ένα στιγμιότυπο από την ημέρα του γάμου της με τον Κώστα Κωνσταντινίδη στο Πήλιο.

«Ακόμα και στη βροχή, εσύ είσαι ο ήλιος μου», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ανθή Βούλγαρη και δέχτηκε τις ευχές από τους followers της.

Όταν η Ανθή Βούλγαρη είχε μιλήσει για τη γνωριμία της με τον Κώστα Κωνσταντινίδη

«Ο σύζυγός μου, μου έστειλε ένα μήνυμα στο Instagram, είχαμε γνωριστεί σε τηλεοπτικό πλατό, και μου έγραψε: ”Είμαι ο Κώστας ο ντράμερ, πάμε για καφέ”. Ήταν τόσο απλό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον. Δεν με πλησίαζαν οι άνδρες εύκολα. Νομίζω ότι υποσυνείδητα έβαζα ένα τοίχος.

Ο Κώστας έχει μια απλότητα, μια αμεσότητα και μου αρέσει. Ότι θέλει το ζητάει και πάμε παρακάτω. Η εγρήγορση υπάρχει αλλά δεν ζηλεύω. Είναι ωραίο να ξέρεις ότι τον άνδρα σου μπορεί να τον φλερτάρει κάποια άλλη. Κρατάει το ενδιαφέρον. Δεν έχω ζηλέψει ποτέ, ούτε εκείνος», είχε δηλώσει η Ανθή Βούλγαρη στο «Mega Καλημέρα».

Διαβάστε ακόμα:

 Ράνια Τζίμα για Blue Horizon: «Κάποιοι λένε ψέματα ακόμα και αυτή την ώρα στον υπουργό»

 Γιώργος Παπαγεωργίου: Έκανε το love story τους με τη Δανάη Μιχαλάκη τραγούδι – Το τρυφερό video clip

 Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι πρόβες στο πλατό πριν την πρεμιέρα του «Happy Day»

Keywords
Τυχαία Θέματα