Ανθή Βούλγαρη: Αλλάζει ώρα η «Κοινωνία ώρα Mega»; Η απάντησή της

Η Ανθή Βούλγαρη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» και απάντησε για τη συνεργασία της με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, και το ενδεχόμενο να αλλάξει ώρα η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» από τη νέα σεζόν.

«Δεν ξέρω αν είμαστε πετυχημένο δίδυμο, είμαστε δύο συνεργάτες που περνάμε πολύ καλά. Ο κόσμος μας στηρίζει και έχουμε ευγνωμοσύνη γι’ αυτό.

Έχουμε μια καλή βάση με τον Ιορδάνη αλλά από εκεί και πέρα υπάρχουν κάποιες μικροεντάσεις και διαφωνίες. Με νευριάζει ώρες ώρες η τεράστια

υπομονή του», είπε αρχικά η Ανθή Βούλγαρη.

Σχετικά με τα σενάρια που θέλουν τη διάρκεια της εκπομπής να μεγαλώνει και να τελειώσει στις 10, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Δεν έχουμε ενημερωθεί για κάτι τέτοιο. Εμείς είμαστε στρατιώτες, ό,τι μας πουν θα το κάνουμε.

Είναι πολύ νωρίς να μιλήσουμε για αλλαγές. Πάντα μας αρέσει να κάνουμε τονωτικές ενέσεις. Έχουμε μπροστά μας τον μεγάλο δρόμο των εκλογών και θα δούμε».

Όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ψυχαγωγία, η Ανθή Βούλγαρη ανέφερε: «Δεν μου λείπει η ψυχαγωγία. Μου αρέσει πολύ η ενημέρωση, δεν ξέρω όμως μετά από πέντε χρόνια τι μπορεί να θέλω ή τι πρόταση μπορεί να γίνει. Δεν κλείνουμε καμία πόρτα. Σίγουρα έχω πολλά να δώσω ακόμα στην ενημέρωση».

Διαβάστε ακόμα:

 My Style Rocks: Πρώην παίκτρια του GNTM «εισβάλλει» στο παιχνίδι

 Survivor All Star: Αυτό είναι το πρώτο μεγάλο έπαθλο – Στην Ευρώπη οι παίκες

 Χάρις Αλεξίου για την υιοθεσία του γιου της: «Από την πρώτη στιγμή του είπαμε ότι είναι υιοθετημένος»

Keywords
Τυχαία Θέματα